Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Уговарят Даниел Крейг да се върне към Джеймс Бонд

Авторите на проекта са твърдо решени да спечелят отново актьора на своя страна

Британският The Daily Telegraph твърди, че авторите на поредицата за Джеймс Бонд са твърдо решени да убедят Даниел Крейг да се завърне към ролята на агент на Нейно Величество. И актьорът "почти се е съгласил".

След излизането на филма "007: Спектър" Крейг отказа да продължи кариерата си в MI6. Въпреки това, когато пресата започна бурно обсъждане на възможните наследници, той даде да се разбере, че може да промени мнението си относно ролята на Бонд.

В момента, източници, близки до актьора твърдят, че той е готов да подпише договора и да се върнете към франчайза. Още повече, че, както се твърди, авторите на Джеймс Бонд стигнаха до заключението, че основният претендент за главната роля Том Хидълстън е "твърде самодоволен и недостатъчно силен" за ролята.

Пришълецът

Спомнете си последният филм за Джеймс Бонд "007: Спектър", бе издаден през 2015. Ако в предишния филм, "Координати: Скайфол" Бонд остаряваше, показваше слабост, беше ранен, и загуби много близки приятели, в "Спектър" се завърна почти идеалният популярен агент на Нейно Величество, напомнящ на 007 от времето на Шон Конъри, 24-ата поредна лента за Джеймс Бонд завършва сюжетните линии от последните четири части на франчайза.

Крейг играе в четири части на Джеймс Бонд "Казино "Роял" (2006), "Спектър на утехата" (2008), "007: Координати "Скайфол" (2012) и "007: Спектър" (2015). Британецът стана най-добре платеният актьор от всички, които са играли главния герой от романите ба Иън Флеминг. От филмите за британския супер агент Крейг е спечелил 38 милиона паунда.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Как оценявате нивото на българските сериали?

 

Покажи резултати