Меню

Избрани новини

Клюкарник

Слай зарязва проекта „Непобедимите“

Непобедимите 2

Вече четири години не може да постигне съгласие с продуцента на филма

Силвестър Сталоун е решил да напусне поредицата "Непобедимите", за която той събира основните участници класически екшън звезди на 90-те години. Проектът е застрашен поради разногласията, които се появиха между актьора с продуцента Ави Лърнър.

Като автор на идеята, Сталоун настоява на собствените си виждания за визуалните ефекти в "Непобедимите-4". Друг спорен въпрос е режисьорът на следващата лента, пише Deadline.

Източници на изданието, запознати с дългата история на отношенията между Сталоун и Лернер, отбелязват, че обикновено актьорът и продуцента, решавали тези въпроси, изпушвайки няколко пури заедно, но в този случай двамата не могат да постигнат съгласие вече четири години. Това предполага, че лидерът на отбора, "Непобедимите", Барни Рос завършва кариерата си.

Екшън гуруто е на път да отхвърли ролята, която ще му донесе 20 млн. евро. Двамата си противоречат относно сценария, избора на режисьор, както и за снимките в родния киноцентър „Бояна“. 70-годишният ас предпочита лентата да бъде заснета в Азия, заради изтеклото пиратско копие на „Непобедимите 3“ в Интернет.

"Договорихме 95% от нещата, но има неща, за които не можем да се споразумеем. Не мисля, че всичко е свършило, но можете да пишете каквото искате.", казва пред репортери Ави Лърнър.

Трябва да се отбележи, че и преди някои от трудностите при изпълнението на проекта са свързан с името на безкомпромисния продуцент. Така, заради разногласия с него в първата част на поредицата отказа да се снима Стивън Сегал. Лърнър също настояваше за съкращаване на бойните сцени в първия филм.

Теоретично Лърнър може да пусне четвъртата част на "Непобедимите", използвайки основните участници от предишните части, но засега няма информация за подобно решение.

В поредицата участват звезди екшън ветерани като Джейсън СтейтъмАрнолд ШварценегерБрус Уилис, Харисън Форд, Мики Рурк, Жан-Клон Ван Дам, Долф Лундгрен, Ерик Робъртс, Джет Ли, Чък Норис, Антонио Бандерас, Ренди Кутюр, Ронда Роусън и др.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати