Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Първи реакции от Св. Влас след „съобщението“ за смъртта на синът на Йордан Динев

Представител на фамилия Диневи говори пред ПИК относно фалшивата новина за катастрофата АМ Тракия: В ШОК СМЕ!

Семействата на строителните предприемачи Йордан и Динко Динев са в шок от фалшивата новина за смъртта на Иван Динев, която взриви интернет-пространството по-рано днес. Това обяви пред ПИК синът на Динко Динев - Димитър, който е първи братовчед на 20-годишния Иван. 

Припомняме, че позовавайки се на информация, подадена по имейл, бургаският сайт "Флагман" съобщи, че снощи наследникът на Йордан Динев, Иван, се е разбил на магистрала "Тракия" зад волана на своето "Ауди А4" с регистрационен номер А 14 20, подарен му наскоро от неговия баща.

Ето какво заяви пред медията ни Димитър Динев:

- Г-н Динев, вече стана ясно, че новината с катастрофата на братовчед ви Иван Динев е фалшива. Успяхте ли да се чуете с него?

- Така е, Иван е жив и здрав. Не съм се чул с него, но той е добре.

- В Инстаграм видях, че снощи, по време на "катастрофата", приятелката на братовчед ви Петя е качвала снимки от Пловдив, а знам, че те с Иван са нон-стоп заедно. Иван с нея ли е в момента?

- И това не мога да ви кажа, но недоумявам как въобще е възможно подобно нещо... 

- Допускате ли кой би могъл да стои зад тази грозна гавра, най-вероятно насочена към вашето семейство?

- Нямам абсолютно никаква идея, само мога да гадая...Но фалшивите новини в България са проблем като цяло. 

- На колегите от "Флагман" "информацията" за смъртта на братовчед ви е подадена от Георги, вашия брат...

- Няма такова нещо. Аз говорих с брат ми тази сутрин в 8.30 ч. Събудих го. Той разбра за тази "новина" от мен. Нямаше никаква идея за какво става дума. Аз така или иначе вече знаех, че това не е истина, но звъннах първо на него. Това са абсурди някакви! 

- Аз също смятам, че като цяло историята наистина е абсурдна. Най-малкото защото, ако тази трагедия беше факт, не е брат ви човекът, който да я съобщи на медиите..

- Точно така. Подобно нещо първо щеше да излезе от полицията. Или пък да излезе официално от нашето семейство или от нашия пиар... Ако, не дай си Боже се беше случило такова нещо, това е огромна трагедия! Как си представяте, че някой от нас ще тръгне да звъни из медиите, да ги уведомява с имейл... Абсурд на абсурдите!

- Да се надяваме, че злосторникът в най-скоро време ще бъде открит от полицията.

- И ние се надяваме на същото! Подобно нещо за пръв път се случва в нашето семейство...Много е неприятно, ако трябва да бъда честен.

Източник: ПИК

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза