Меню

Избрани новини

Пикантерии

Тази ужасна новина разтърси Свети Влас и вдигна под пара олигарсите братя Диневи

Снимка: Инстаграм

Днес се появи информация за зверска катастрофа при, която е загинал Иван Динев, син на един от братята Диневи

Сутринта на 10 май се оказа тежка за бургаския сайт Флагман и кошмарна за фамилията от Св. Влас Диневи.

Електронно писмо, получено на редакционната поща на бургаското онлайн издание Флагман.бг в 7:57 часа – разказа за катастрофа, при която снощи е загинал синът на строителния предприемач от Свети Влас Йордан Динев, писаха сензационно от медията и подробно обясняват случилото се:

В имейла се твърди:

Около 23:30 часа Иван Динев шофирал с 250 км/ч по АМ „Тракия” в посока от Бургас към София. При отбивката за Чирпан, на км 215, на пътното платно излиза автомобил БМВ, управляван от М.С. от Стара Загора. Иван е успял да намали до 190 км/ч, но това не е било достатъчно, за да овладее автомобила и се е забил в мантинелата, като автомобилът е помлян напълно и тялото му е останало вътре.

Викана е на помощ пожарна, за да извадят тялото. Има щети и по БМВ-то, откъдето също чрез рязани на врати са извадили шофьора, но той се е разминал с леки наранявания. Всичко това написа братовчедът на Иван – Георги, който е син на Динко Динев – по-големият брат на Йордан Динев". Двамата братовчеди били на гости у майката на Иван – Зорница в Несебър. Около 22 часа Иван много се ядосал, защото приятелката му не отговаряла на обажданията му. Това било причината той да се качи внезапно в Аудито и да потегли към София, за да я търси", се казва още в мейла.

"Дежурният редактор се обади на кмета на град Свети Влас Иван Николов, за да поиска потвърждение. „Ако автомобилът е Audi А4 с цифри 14 20, да знаете, че това е номерът на Иван. Някой трябва да ви го потвърди”, казва кметът на Свети Влас.

Возилото било подарък от татко му отпреди 20-ина дни, а кмета съветва колегите да търсят справка за синкава Audi А4 с тези регистрационни номера.

Екипът потърсил последователно потвърждение от кмета на Несебър Николай Димитров и пресаташето на братя Диневи –Биляна Боянова, но поради ранния час не успели да говорят с тях.

На телефона обявен в мейла отговорил мъжки глас, който се представил за Георги Динев – братовчед на Иван и разказа какво се е случило предишната нощ.

При въпрос от страна на главния редактор Катя Касабова към човека представящ се за Георги Динев дали може да каже Audi-то каква серия е и с какъв регистрационен номер, получихме потвърждение за същото, което ни съобщи и кметът Иван Николов.

В края на разговора представящия се за Георги Динев казва, че се намира в хотел на бул. „България“ в София и в момента се чувства по-добре, информирали са бащата Йордан Динев, който е в чужбина".

По-късно стана ясно, че тази новина е фалшива, няма катастрофа и Иван Динев е жив и здрав. Същото потвърдила и майка му Зорница.

Онлайн изданието „Флагман“ е предало писмото и проведените телефонни разговори в ОД на МВР-Бургас с настояване случаят да бъде разследван незабавно.

"Приемаме тази постановка за груба провокация не само срещу родителите и близките на Иван Динев, но и срещу изграждания вече 9 години авторитет на медията ни да подготвяме и поднасяме достоверна информация за нашите читатели.

Наясно сме, че подобно петно върху репутацията ни трудно би могло да бъде заличено, заради което настояваме колегите от останалите българските медии да ни подкрепят в този момент с незабавно искане да се въведат по-строги мерки при издирването на лица – компютърни и телефонни престъпници.

Смятаме, че става въпрос за организирана престъпна група в този случай и ще предадем всичко, с което разполагаме на специализираните органи", призовават от „Флагман“.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати