Меню

Избрани новини

Клюкарник

Отново в издънка: Взеха книжката и свалиха номерата на Явор Бaхаров!

До акта се стигнало след рутинна проверка

 

Няма година без нарушение на пътя от Явор Бахаров и не може да не се зачудиш дали пък няма абонамент за сблъсъци със системата?!

 

Поредния казус става ясен след като патрул спира актьора за рутинна проверка. А думите "явор" и "наркотици" явно вървят винаги в комплект.

 

Малкият Бахаров отказал тест за алкохол и наркотици, заради което проверяващите са отнели книжката му и са свалили номерата на автомобила му, предаде NOVA.

 

Бахаров е бил спрян на пътя София-Варна на случаен принцит. След като го разпознават, катаджиите поискали от актьора да се подложи на тест за наркотици. Той е отказал, защото има това еднократно право по закон.Пошегувал се е с полицаите, че всички знаели, какво ще покаже дръг-чека. След това актьорът си извикал такси и продължил пътя си за София, като се извинил, че има представление.

 Автомобилът му останал на стоянка до село Шереметя. Предстои репатрирането на колата до подсигурен паркинг.Бахаров остава без книжка за две години. 

 

Адвокатът на актьора Денислав Асенов коментира за NOVA казуса с думите:

"Все още не съм запознат със случая. Трябва да се чуя с Явор, като се прибере в София. Тогава ще коментирам".Декември миналата година актьорът беше задържан за пореден път за притежание на наркотици, но впоследствие прокуратурата свали обвиненията заради малкото количество.

 

В началото на 2020 г. актьорът се озова в затвора, след като бе спипан да кара след употребата на алкохол и наркотици в Банско. 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати