Меню

Избрани новини

Риалити

Няма отърване! Принудиха Гала да води от дома си за да спаси рейтинга на NOVA!

Страх от загуба на рекламодатели принуди Гала да работи от дома си

 

Дори болничните на Гала (53) не са като на другите тв лица.

 

Това стана ясно след като въпреки че вчера от „На кафе” обявиха, че в следващите дни ще излъчват само повторения заради изолацията на водещите заради коронавируса на Гала, днес предаването започна на живо от домовете им.

 

Уплашени от спада на рейтинга шефовете на NOVA разпоредиха на болните си служители да се явят „дистанционно“ в ефир.

 

Присъстваха и двете синоптички - Гергана Малкоданска, която миналата седмица бе диагностицирана с китайската зараза и Никол Станкулова, въпреки че по принцип те двете се редуват в ефира на предаването с четвъртвековна история.

 

В новия си вариант предаването тази сутрин трая само 30 минути, през които Гала и панелистите й "си чесаха езиците" с тема от сорта има ли достатъчно кошчета за изхвърляне на боклук из улиците и полезен ли е примерът от чужбина момичета в училищна възраст да се учат да сменят автомобилни гуми, писа ПИК. 

 

 

Гала обяви, че се лекува със супер отвара от пчелен прашец и джинджифил, която подсилва имунната й система, за да успее да пребори китайската зараза.

 

"Наплашиха ме, че симптомите се влошават след петия ден. Засега при мен са едни и същи. Най-силно е главоболието", сподели с панелистите си водещата.

 

Припомняме, че вирусът я повали в понеделник буквално за три часа, докато трае предаването й.

 

Приятели, за съжаление любимата ни Гала има положителен тест за COVID-19. За да предпазим екипа и гостите, излизаме във...

Публикувахте от На кафе в Вторник, 27 октомври 2020 г.

 

 

„На кафе“ от години има проблеми с гледаемостта и непрекъснато се говори за свалянето му, затова този път продуцентите са решили да не рискуват и да продължат да се излъчват, въпреки болестта на водещата и една от панелистките й.

 

Конкурентите от "Преди обед" работят на пълна пара от студиото, като Рая Пеева седна до Сашо Кадиев вместо Деси Стоянова, която от вчера е в изолация заради контакт с болен, който тя не назова. Преди близо три години Гала водеше буквално от леглото на дома си няколко издания на „На кафе”, но днес бе седнала в хола си, а близо до нея бе и Стефан, който се грижи за болната си любима.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати