Меню

Избрани новини

Ексклузивно

“Пайнер“ с позиция защо не трябва да се затварят заведенията!

Подчертава се, че в заведенията няма доказани огнища на заболяването

 

Най-голямата музикална компания у нас Пайнер мюзик излезе с позиция относно усложнената обстановка с коронавируса и обявиха становището си, защо не трябва клубовете и заведенията да се затварят.

 

От компанията посочват, че не се налага намаляване на работното време и затварянето на заведенията защото фактите сочат, че тези обекти не са огнища на разпространението на Covid-19, защото до момента в нито едно от тях няма регистрирано такова.

 

В изявлението се отбелязва още, че отминалият летен сезон категорично показва, че от бранша могат да работят и се справят успешно в условията на пандемия от коронавирус.

 

Основание за това са личната отговорност и дисциплина на собствениците и служителите им, както и инвестициите, направени в посока оборудване, спазване на мерките за дезинфекция и социалната дистанция. По този начин се гарантира здравето на всички посетители и ограничаването на коронавирусната инфекция, казват още от фирмата майка на поп фолка..

 

 

„Вярваме, че информирането на обществото за потенциалните рискове и опасности, дисциплината, дезинфекцията, дистанцията и контролът за тяхното спазване са в основата на правилния подход към справяне с коронакризата в настоящия момент.

 

Всички допълнителни ограничения и рестрикции, относно работата на заведенията и развлекателните обекти в България, биха довели до сериозни икономически последици. „, допълват от Пайнер и не забравят да напомнят, че голяма част от българското население работи в сектора и доходите му зависят от неговото функциониране.

 

Позицията завършва с апел за мерки, съобразени, както с опазване здравето на населението, така и с неговото социално-икономическо състояние.

 

И уверението, че всички в компанията са наясно със сериозността на ситуацията и всеки ще положи необходимите усилия за справяне с новата вълна на Covid-19.

 

Припомнете си, че в началото на летния сезон, заведенията отново бяха затворени закратко. Тогава от поп-фолка и естрадата излязоха на протест в защита на работещите в заведенията хора и се обявиха против спирането на работата им.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати