Меню

Избрани новини

Риалити

Covid -19 ходи и по милионерите! Строителният предприемач Динко Динев и жена му са с коронавирус

От офиса на бизнесмена пуснаха официално съобщение

 

Една от най-влиятелните фигури в бизнеса по Южното Черноморие – строителният предприемач Динко Динев и съпругата му - миската Даниела Неделчева, са с доказани положителни резултати за коронавирус от проби, които са били взети в неделя.

 

В този ден Динев се почувствал неразположен и е потърсил лекарска помощ, след което му е направен и PCR тест. Последвалите изследвания са доказали наличието на вируса, но състоянието – неговото и на съпругата му не е такова, че да се налага да постъпят в болница, съобщи Флагман, цитиран от ПИК.

 

 

Междувременно сем. Диневи потвърдиха неприятната вест в съобщение:

 

"Съсобственикът на „Диневи Груп“ Динко Динев е дал положителна проба за коронавирус. Положителен е резултатът и на неговата съпруга. И двамата се чувстват добре и не показват никакви симптоми. Другият собственик на компанията Йордан Динев е с отрицателна проба за коронавирус.


Спазвайки всички наложени изисквания за карантина, Динев и съпругата му са изолирани в дома си. Осъзнавайки сериозността на ситуацията, Динко Динев спазва стриктно всички препоръки на лекарите, офисите на компанията се дезинфекцират и работят при строго спазване на противоепидемичните мерки.


Предприемачът благодари на всички за разбирането и подкрепата.

Всички служители от фирмите на Диневи са изследвани с PCR тест през тези два дни, всички са отрицателни."
LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.


 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза