Меню

Избрани новини

Пикантерии

Динко Динев ли плати на съдия Динева, за да прецака Емануела!?

Олигархът от Влас ли хвана с кеш съдийката Елена Динева, за да отсъди повече от абсурдно съдебно решение, което е срам за професията магистрат?

Този логичен въпрос си задават всички нормални хора, след като преди седмица излезе най - тежкият магистратски гаф за тази година. Той общо взето гласи следното:

Майка, разделена с бащата на детето си, която често работи нощно време и ползва услугите на бавачка, НЕ може да гледа детето си.

Така изключително простовато разсъждава съдийката Елена Динева. Логично възникват няколко въпроса, тя тъпа ли е или е хваната в зависимост?

Ако не е нещо от двете опции, то мисловната дейност на госпожа Динева е изумителна. Например лекарките, които често дават нощни дежурства, не трябва да имат деца, защото, по логиката на Динева, щом работят нощно време, не могат да ги гледат.

Или медицинските сестри. Или въобще всяка професия, която налага работа през нощта, пише ХотАрена. 

Та същата тази изключително некорумпирана Елена Динева решила, че понеже Емануела пее в заведения късно по нощите, не заслужава да гледа сина си Митко и той трябва да бъде присъден на баща си.

Който е син на скандалния милионер Динко Динев. А той пък има комплекс, че може всичко да си купи и що да не си купи и някакво съдебно решение. Хипотетично. 

В публичен пост в Инстаграм Емануела разкри пред феновете си какво се е случило в съда, на първото дело за попечителство. Въпросната г-жа Елена не е обърнала внимание на нито едно от доказателствата, с които Емануела разполагала и представила.

Има постановление от прокурор, че няма основание за отчуждаване на детето от бащата, но и това не е взела под внимание.

Еленчето от съда единствено си харесала свидетели и доказателства на Митко Динев, което някак си много бие на очи, че е пристрастна.

По този начин тя не  поставя равни пред закона двете страни, а това е незаконосъобразно и е грубо нарушение на човешките права.  

Проблем с Митко Динев нямам, лично мое мнение е, че зад това решение стои баща му", коментира пред HotArena певицата. 

 

Мотивите на съдия Динева за решението по делото на Емануела са парадоксални смятат юристи

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати