Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Емануела: Съдия Динева опитва да отнеме детето ми защото съм работеща майка!

На първа инстанция детето е присъдено на бащата Димитър Динев

Съдебните битки на Емануела за правото да отглежда детето си родено от връзката й със сина на Динко Динев Димитър продължават.

Въпреки, че изглеждаше, че двамата родители са в добри отношения оказва се, че кланът Диневи не са преустановили битката за наследника си и са готови на всичко за да вземат детето от майка му, научи репортер на LifeOnline.bg.

Емануела пусна дълъг пост, с който осведомява за случилото се своите 250 хиляди последователи, като отбелязва, че съдията не е взела под внимание документните доказателства и свидетелствата относно случая. Певицата отбелязва, че съдия Динева е допуснала редица процесуални грешки, обръщайки внимание само на показанията на свидетели от клана Диневи.

Ето какво пише работещата майка, чието дете е отнето с мотивите, че е много заета с работата си и няма време да го отглежда:

"Принципно не бих дала коментар, но когато става дума за децата ми няма как да замълча. Започваме от там от там, че Съдийката се казва Елена ДИНЕВА!

СЛЕД това, че нищо от моите доказателства и свидетели по делото не са взети под внимание.

Защо ли? Бившата му приятелка (на Димитър Динев, б.р.) Ванеса Георгиева, (която е изключителен човек и заради която постигнахме споразумение преди известно време), свидетелства, че той не се е виждал със сина си през времето когато са били заедно!

Мотивите за това решение обаче са, че аз съм отчуждавала сина си от баща му и защото много съм работила.

Какво да кажем за докторите и хирурзите, които дават нощни смени както и всички жени, които работят нощно време или на смени и имат деца ..Нима те не се грижат за децата си?

Според Елена ДИНЕВА, нямаме това право!!! Женската злоба понякога взема превес пред правосъдието понякога, без значение дали има изключително много процесуални нарушения!

Но слава Богу, има и нормални Съдии, които ползват статуквото си правомерно и непреднамерено, а справедливо! Има още много неща, които мога да кажа, но нека не бързам с всичко на този етап!

Димитър не е взел сина ни, нито му плащам издръжка. Преди да стане това, (ако изобщо е възможно да стане) ще трябва да се минат доста инстанции!

А греховете в душите на хората обаче, няма от къде да минат за да бъдат пречистени!

В амбицията си да отнемат децата от майките им (в случая безпредметно) е грозно и неморално.

Мотивите на съдия Динева за решението по делото на Емануела са парадоксални смятат юристи

За какъв морал да говорим когато ИМЕТО и постъпките говорят сами!!! Лично мое мнение е, че "любящия ни Дядо стои, зад това", човек "патриот", с амбиций за политическа кариера, опитващ се да вземе деца от майките им за да създава конфликт м/у родителите му, ето това е "човек достоен за нашата политика"!", пише Емануела в Инстаграм.

От споделеното става ясно, че певицата все още отглежда детето си и ще обжалва на следваща инстанция решението на районния съдия Елена Динева.


LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати