Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Гала пази детски спомени от лагерите в Обзор (видео)

Блондинката получи официална покана да се завърне в морския курорт

 

Водещата на „На кафе“ Гала призна, че пази детски спомени от град Обзор, където е прекарвала летата. Тогава още като малко момиченце телевизионната фурия заедно с други деца от родния си град са летували в т.нар. „Плевенски лагер“.

 

Признанието тя направи в разговор с Борислав Захариев, известен в миналото като Боби Турбото. Шоуменът сподели, че е влюбен в морското градче Обзор защото водата е кристално чиста, а най-дългата плажна ивица у нас е идеално поддържана.

 

Там Боби си почивал с удоволствие и винаги когато може избира българското пред гръцкото море, защото мястото по нищо не отстъпва на курортите в южната ни съседка.

 

„Спокойствието, храната, морето, най-дългата плажна ивица, въобще не са по-лоши от Гърция“, заяви Захариев, който много се дразни от коментарите, че българското море е недостойно и отстъпва по качество на гръцките.

 

Гала се съгласи с него и прие поканата му с екипа й да посетят Обзор при първи удобен случай. Гостът й пък обеща голяма изненада догодина, защото е наченал сериозен проект. Какви точно са плановете му свързани с Обзор обаче той не разкри.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза