Меню

Избрани новини

Риалити

Владо Пенев с коронавирус - Спират ли снимките на „Откраднат живот“?

Въпреки предпазните мерки актьорът се е заразил с модерната болест

 

Звездите от „Откраднат живот“ изкараха принудителен отпуск след като един от главните актьори се оказа заразен с коронавирус.


Снимките на десетия сезон на сериала, кръстен "Антитела" и посветен на коронакризата, са преустановени за да се тестват участниците и екипа за COVID-19.Това се наложило, след като изпълнителят на една от централните роли Владимир Пенев проявява симптоми на коронавирус. Актьорът почувствал неразположение веднага след като приключил с драматичните кадри за епизода, в който неговият герой професор Асен Цонев преминава през изпитанието на заразата.

 

Приятелите му се шегуват, че е дръпнал дявола за опашката, тъй като той сам пусна в социалните мрежи снимка от „Света Анастасия“, на която е омотан с разни тръбички.

 Карантината на Пенев приключва, а самият той дори не е бил на легло, разказват негови колеги от продукцията. Пенев винаги е бил абсолютно стриктен при спазването на мерките за безопасност.

 

След като през март и април той почти не излизаше от дома си, а дъщеря му Яна оставяше хранителните продукти пред вратата на апартамента му дори без да се види с него, през май бившият служебен министър на културата започна да излиза с шлем. Той влизаше в магазините с ръкавици, през час дезинфекцираше ръцете си и поне по веднъж на ден почистваше повърхностите вкъщи.Екипът на „Откраднат живот“ вчера се върна на терен и продължава със снимките. Новите серии ще бъдат изпъстрени с конфликти между стари и нови врагове, с изумителни измерения на лекарския морал и с много любовни интриги.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза