Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Ваня Червенкова срещна още един „килър“ и го „прегази“!

Точно преди 17 години тя преживя кървав атентат

 

Бизнесдамата Ваня Червенкова е дала положителен тест за коронавирус. След двуседмична битка с китайската чума вчера тя се похвали с "най-щастливия минус" в живота си.

 

Новината, че COVID-19 е "пробил защитата" на Червенкова е изненадваща, тъй като от началото на пандемията тя периодично си правеше тестове за свое собствено успокоение. Освен това е свръх педантична, както към здравето си, така и към чистотата в дома й. Ваня често качваше сторита в Инстаграм с огромен набор от дезинфекциращи препарати и десетки хранителни добавки за подсилване на имунната система, припомня ПИК.

 

Хората, които я познават отлично знаят, че жестоките мерки, които взимаше срещу заразата, са заради това, че е рисков пациент. Червенкова има операция на белия дроб - една от 30-те интервенции, през които е преминала, повечето от тях вследствие на срещата й с килър, който изпразва пълнителя на пистолета си в тялото й на 27.07 2003 г., до Колхозния пазар във Варна. Тогава тя е само на 36 години, с нея е и малката й дъщеря.

 

Ваня Червенкова

Все пак Червенкова отново се среща с килър, който се кани да посегне на живота й.

Този път той е истинско биологично оръжие и стреля с вируси, а не с куршуми. Срещата със заразата е станало в началото на месеца, по груби изчисления. По принцип Ваня е изключително дейна в социалните мрежи, но преустанови публикациите си около 5-6 юли, когато бе последният пост с тренировъчно катерене.

 

С публикацията във Фейсбук от преди няколко дни тя намекна, че преминава през някакво изпитание, без обаче да навлиза в подробности за неговия характер. Червенкова качи видео с изпратени от близките й красиви букети със следното описание: "Моето СЪРЦЕ ВИ БЛАГОДАРИ... Сещам се за най-могъщото послание върху пръстена на Цар Соломон: "И това ще мине". Обичам ви. Разплакахте ме".

 

Вчера Червенкова бе по-красноречива в нова публикация, с която си отдъхна, че като истински боец, оживял след 6 куршума и една камара операции, е надвила невидимия си враг.

 

"СВЪРШИ СЕ!!!! Държа най-щастливия МИНУС (-......) в живота си и искам да прегърна всички онези редки хора, които ме приеха без да ме осъждат, разговаряха с мен без предразсъдъци, разбраха ме без претенции и все още ме обичат без всякакви условия.

Такива винаги ще остават в моя живот, дори и след финалните надписи, дори и в най-лошо режисирания от мен филм (понякога си спретвам удивителни сценарии). През последните седмици не можех да Ви прегърна, но усещах дъхът Ви, успяхте да ми дадете всичко от което имах нужда, без да можех да го докосна и ми беше достатъчно! Прегръщайте със СЪРЦЕ! С ръце може всеки! МОЕТО ГО ИМАТЕ!!!!", гласеше посланието на Червенкова.

 

Междувременно стана ясно, че и друга известна личност вече е преборила чумата на 2020. Галена и малкия й син са в отлично здраве и чисти от вируса.

 

След 14 дневна карантина беше официално съобщено от столична болница, където изпълнителка и детето и са били изследвани, че тестовете им са отрицателни.

„Днес приключи 14-дневната карантина на Галена и сина й. А резултатите от PCR тестовете за Ковид-19 и на двамата са отрицателни.

 

„Певицата вече може свободно да общува със своето семейство, приятели и фенове без притеснение, тъй като тя и синът й са изцяло изчистени от вируса“, коментираха от медицинския комплекс Софиямед.


От своя страна певицата призова всички хора да спазват законовите предписания и благодари на своите фенове за загрижеността.

 

„Искам да призова всички хора да спазват законовите предписания, да бъдат разумни и да пазят себе си и близките си, тъй като както виждате, нищо свързано с вируса не е строго дефинирано и никой не е застрахован. Благодарна съм на феновете си за цялата загриженост и благопожелания за скорошно оздравяване! Желая ви здраве!“.LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.


 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза