Меню

Избрани новини

Клюкарник

Романс в Мексико! Ваня Червенкова се радва на любовта в Канкун (снимки)

Повече от година желязната лейди се разтапя в силните ръце на Даниел

Бизнесдамата Ваня Червенкова продължава да се носи на крилете на любовта и с тях отлетя до далечно Мексико, видя репортер на LifeOnline.bg.

Влюбена и преродена тя се наслаждава на слънчеви лъчи и нежни ласки с любимия мъж Даниел Дичев.

27-годишният национал по джудо си е дал малка почивка от тренировките и състезанията и смени Япония, където живее от 2015 г., с латиноамериканската Ривиера.

Роденият през 1991 г. в Сливен състезател тренира усилено в България до 2015 г., когато предприема рязък завой в кариерата и живота си.

Решава да замине за Страната на изгряващото слънце, където учи, тренира и живее.

Между два континента, връзката им ще е трудна, поне още година две, тъй като планът на Даниел е да остане в Япония до Олимпийските игри в Токио през 2020 г., на които иска да участва.

Затова Ваня взе решение, че ще отделя всяка свободна минута от втория си живот на любовта. Най-вероятно и това е катализаторът за тази неочаквана октомврийска ваканция.

Разстоянието и разликата във възрастта им обаче изобщо не притесняват Ваня.

"В момента, в който го срещнах, сърцето и мозъкът ми го познаха. Не беше любов от пръв поглед, защото на моята възраст не вярвам в нея. Но имаше сблъсък на енергии. Просто срещнах човек от моята Вселена. Като видях очите му, знаех, че той ще остане последният и завинаги присъстващ в моя живот. По-млад е от мен. Много хора може да ни укорят заради разликата в годините, но ние няма от какво да се срамуваме. Според мен любовта се изпитва не с органичното ни тяло, а с нашите души и с нашите енергии", призна миналата година в интервю пред "Лов Стайл" Ваня. 

Тя дори вметна, че ако приятелят й предложи брак, ще приеме, без да се замисля.

Желязната лейди е решила да остави част от бизнесделата на дъщеря си и да се премести при любовта на живота си, това разкри самата тя наскоро в интервю за „На Кафе“.

Сега от почивката в Мексико Ваня споделя ежедневно кадри от щастлививите моменти с Даниел в Канкун.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати