Меню

Избрани новини

Пикантерии

Нови роли: 6 сексуални ролеви игри, които не изискват костюми

Снимка: freepik.com

Това може да се окаже разковничето на здравата двойка

 

Ролевите игри са чудесен начин да реализирате най-смелите си сексуални фантазии и да разнообразите интимния си живот. Няма нищо странно или лошо във факта, че много хора имат такива блянове и ако и двамата сте съгласни, време е да опитате! Ето няколко прости сценария.

1. Служебен романс

Ролевите игри често се съчетават с преодоляване на задръжки. Например мечтаете за секс на работното място, но по обективни причини това е невъзможно. Защо  пък да не си поиграете на шеф и подчинен, като разменяте ролите! Достатъчно е да сложите чаша с моливи на масата и няколко листа, така че по-късно в разгара на страстта да можете небрежно да ги съборите на пода.

2. Аристократизъм

Ако и двамата сте фенове на „Бриджертън“  или просто обичате телевизионни сериали за кралски особи, това е страхотен вариант! Можете да направите халат от парче кадифе или просто да се облечете добре и да се втурнете в обятията на обикновен човек.

3. Масаж

Масажът винаги е удоволствие. Ако влизате в ролята на масажистка, наблегнете на интимните части на тялото му и превърнете масажа в любовна игра. От там нататък логично ще преминете към основната програма...

4. Извънземно

Той дойде тук от друга планета и не знае нищо за секса. Това е вашият шанс да го научите на всичко! Започнете с най-простото и бавно продължете да го учите.

5. Непознат

Представете си, че току-що сте се запознали и не знаете буквално нищо един за друг. Можете дори да измислите нови имена! Сбъднете фантазията си за връзка за една нощ с непознат.

6. Първи секс

Много интересно преживяване! Опитайте се да забравите всичко, което знаете за секса, и се отдайте на чувствата си с всички сили. Не се страхувайте да правите грешки, още по-интересно е.

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , Facebook

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза