Меню

Избрани новини

Клюкарник

Милионерската съпруга Цеци Красимирова пилотира частен самолет!

Мъжът й: Не се качвам при теб!

 

"Искам да се науча да карам самолет. Само с това не съм яхала през живота си". Това желание на топмоделката ни Цеци Красимирова изпълни на годишната от сватбата им заможният съпруг - Майкъл Струмейтис.

За целта той наел малък самолет, който по шест часа на ден ексгаджето на покойния Косьо Самоковеца караше с инструктор, докато научи основните правила и отпусне "съзнание от височинния страх", както сподели манекенката с приятелките си.

 

 

Веднага след като изкарала тапията за летец, Цецито сложи селфикамерата на огледалото, влезе в кабината и покани съпруга си - Майкъл Струмейтис да полетят заедно.

 

"За нищо на света няма да се качвам при теб. Като знам как караш кола, по-добре да си остана долу", споделил с усмивка бизнесменът милионер.

След думите му Красимирова наместила парашута си и след молитва, която винаги си казвала, "разперила крилата" на малкия самолет.

 

 

 

"Крещях като луда от кеф, невероятно е усещането, особено когато си сам в кабината", смее се Цеци, която обясни на приятелите си в интернет усещането да управляваш машина във висините.

Голяма част от приятелите й загрижено споменаха, че трябва да се пази, тъй като работата по наследник за нея и Струмейтис е на първо място, но Цеци увери, че се чувства добре и нищо не може да я стресне, дори коронавирусът, от който си отидоха стотици в Испания, където в момента моделката живее.

 

"Всички екстремни спортове съм минала, скачала съм и с парашут, само самолет не бях карала. Ето сега запълних картинката на силните изживявания", горда от себе си е моделката. / източник ХотАрена

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза