Меню

Избрани новини

Звездите

Мис България 2001 Ивайла Бакалова: Дреме ми за Цеци Красимирова!

Миската се дразнела от постоянните запитвания към нея свързани в простреляната манекенка

Ивайла Бакалова изригна по адрес на Цеци Красимирова, писа HotArena.

Повод станаха въпросите свързани с любовницата на Косьо Самоковеца, която неотдавна избухна с официално изявление към медиите. Част от него гласеше, че нито Ивайла Бакалова, нито Азис са канени на сватбата й с милионера Майкъл Струмейтис, който е бил за кратко интимен със сестрата на Ивайла - Божидара.
В изявлението си Красимирова казва, че на сватбата й са поканени са близки хора, каквито очевидно Бакалова и Азис не са.


Канабисовият магнат се захваща със сестрата на Мис България в момент, в който е скаран с Красимирова и получава утешителни прегръдки от близначката й. макар и разнояйчна. 
"Не мога да разбера защо всички ме питат за Цеци Красимирова? Та аз какво общо имам с нейния живот и тя с моя?! Не ми пука за нея...", сопнала се Ивайла пред свой приятел, с който се засекли на парти. Тя се възмутила, че хората я питат за другата манекенка сякаш й задават дежурния въпрос "Как си?".

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (4)

Chascady Ще възстановим покритието на банята в Dolgoprudnom
18.01.2021 02:57 / Отговор
Unfaica lasix without prescription overnight
30.05.2021 01:01 / Отговор
Unfaica tadapox tadalafil dapoxetine
28.06.2021 08:13 / Отговор
semoecock For tamoxifen alone, this in adherence figure is much less than has been reported in population based studies 4 buy generic propecia uk
25.11.2023 15:16 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза