Меню

Избрани новини

Клюкарник

Мариана Попова, Тони Димитрова и Веселин Плачков пропищяха от Деян Икебаната!

Неделчев нападна колегите си от своя Фейсбук профил

 

Изпълнителите Мариана Попова и Деян Икебаната си имат своя Фейбук вражда, в която участие взеха още Тони Димитрова и Веселин Плачков.

Остър статус в социалните мрежи от профила на Икебаната вбеси Мариана Попова, а тя избухна гневно, както често й се случва през последната година.

Този индивид, човек, ТО или каквото е там се е заел да атакува всяка публикация свързана с мен и песента " Дъжд". Определението " некадърница" не ме обижда, защото никога не съм се взимала на сериозно и правя, това, което ми харесва с много обич( може би и за това не съм чак толкова продуктивна). Обидно е това, че такива хора съществуват и имат поле за изява. Оставям това тук без удоволствие. Деян Неделчев ти си нелеп и психически нестабилен.”В интернет пререканието Попова получи подкрепа от Тони Димитрова, която също е била мишена на атаки от пиперливия език на Икебаната.

„Сега тебе ли подкара? Мен откога ме пустосва, плюването му е най-силната страна! Споко, ти поне не си дебела, че тогава щеше да видиш!”, на което колежката й със смях отговаря —„Не бях дебела, ела ме виж сега. С 10 отгоре....”

В разговора се включи и мъжът до Мариана Веселин Плачков, който препоръча на половинката си да не обръща внимание на цялата драма.

„Защо изобщо популяризираш този дебил, който иска нещо да се изкаже ?!?! На тази амеба или чехълче мястото му е в център за душевно болни. Не се занимавай с глупости

Войната в социалните мрежи обяви този пост на Икебаната, който никога не е имал цедка на устата и затова въпреки големия си талант е недолюбван от гилдията.пише естрадния певец с глас на кастрат.

Постът му предизвика остри реакции в мрежата и немалка част от изпълнителите се почувстваха обидени от изпълнителя на „Банка за сперма“, който в YouTube се подвизава като Деян Ангелов.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза