Меню

Избрани новини

Клюкарник

Сценаристка "разстреляла" Весо Плачков заради застаряваща актриса

Истината изплува наяве

 

Сценаристката Милена Фучеджиева разкри пикантни подробности около Веселин Плачков и по-специално - отношението, което има към колегите си.


Миналата седмица половинката на екранния Левски Мариана Попова захапа писателката във Фейсбук, а повод за острите й коментари се оказа съвместната работа между Плачков и Фучеджиева миналата година. Този път певицата провокира писателката относно актуалният й проект "Ягодова луна", но чашата преля и 57-годишната дама сподели мнението си по адрес на Попова и възлюбения й в социалните мрежи. 


"Много от известните мъже са с голямо его. Не споменавам, че доста от тях са от средното поколение нагоре, което означава това, което знаем, че означава като възпитание и отношение към света. Имат сериозен проблем с възрастта - не тяхната, а на жените, който се изразява примерно в реплики, от сорта "как тази актриса ще ми стане любовен интерес, тя е стара, аз не мога да си падна по нея". И се започват разговори за по-млада актриса, на които естествено, не отстъпваме, защото не отговаря на описанието на ролята. Но се правят опити за възрастов пазарлък. А актрисата е и хубава, и талантлива. И ще бъде винаги хубава, въпреки, че е над 50. А пичовете съветвам никога повече да не си позволяват да пускат такива реплики пред мен, за да не ги сменим с по-млади или направо да ги застреляме, както вече е известно, че правим, когато се държат непрофесионално.", пише Милена, без да назовава името на Веселин.


Въпреки това по всичко личи, че именно той е в основата на разсъжденията й, тъй като беше "застрелян" в предишната продукция. Милена разкрива, че дълго е мълчала заради работата, но смята това да се промени в името на добрите бизнес взаимоотношения.

"Шегата настрана. Повече никога няма да позволя на никой колега актьор или режисьор да говори с подигравка, пренебрежение или и двете заради възрастта й. Да не говорим, че обсъждащите нито са Брад Пит, нито са на 20 години. Известността и талантът не означават, че някой трябва да търпи просташко поведение", допълва Фучеджиева, цитирана от Телеграф.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза