Меню

Избрани новини

Клюкарник

Сценаристка "разстреляла" Весо Плачков заради застаряваща актриса

Истината изплува наяве

 

Сценаристката Милена Фучеджиева разкри пикантни подробности около Веселин Плачков и по-специално - отношението, което има към колегите си.


Миналата седмица половинката на екранния Левски Мариана Попова захапа писателката във Фейсбук, а повод за острите й коментари се оказа съвместната работа между Плачков и Фучеджиева миналата година. Този път певицата провокира писателката относно актуалният й проект "Ягодова луна", но чашата преля и 57-годишната дама сподели мнението си по адрес на Попова и възлюбения й в социалните мрежи. 


"Много от известните мъже са с голямо его. Не споменавам, че доста от тях са от средното поколение нагоре, което означава това, което знаем, че означава като възпитание и отношение към света. Имат сериозен проблем с възрастта - не тяхната, а на жените, който се изразява примерно в реплики, от сорта "как тази актриса ще ми стане любовен интерес, тя е стара, аз не мога да си падна по нея". И се започват разговори за по-млада актриса, на които естествено, не отстъпваме, защото не отговаря на описанието на ролята. Но се правят опити за възрастов пазарлък. А актрисата е и хубава, и талантлива. И ще бъде винаги хубава, въпреки, че е над 50. А пичовете съветвам никога повече да не си позволяват да пускат такива реплики пред мен, за да не ги сменим с по-млади или направо да ги застреляме, както вече е известно, че правим, когато се държат непрофесионално.", пише Милена, без да назовава името на Веселин.


Въпреки това по всичко личи, че именно той е в основата на разсъжденията й, тъй като беше "застрелян" в предишната продукция. Милена разкрива, че дълго е мълчала заради работата, но смята това да се промени в името на добрите бизнес взаимоотношения.

"Шегата настрана. Повече никога няма да позволя на никой колега актьор или режисьор да говори с подигравка, пренебрежение или и двете заради възрастта й. Да не говорим, че обсъждащите нито са Брад Пит, нито са на 20 години. Известността и талантът не означават, че някой трябва да търпи просташко поведение", допълва Фучеджиева, цитирана от Телеграф.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.
Коментари (1)

Reonalkal Trade name ALEC Manufacturer Britannia Country of origin UK Year of introduction 1994 Country in which first launched UK Structure mixture of dipalmitoylphosphatidylcholine and phosphatidylglycerol buy generic cialis online cheap
15.03.2023 10:00 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза