Меню

Избрани новини

Клюкарник

Икебаната живее на таван без баня, невероятно е къде се къпе (видео)

Икебаната

Въпреки, че изкарва добри пари, певецът предпочел по-евтин вариант

Деян Неделчев, по-известен като Икебаната, води несретен живот във Варна, научи LifeOnline.bg. Изпълнителят на „Обич за обич“ и „Ферма за сперма“, вече не се подвизава на Канарските острови, където всички са вдигнали ръце от него и никой не иска да му даде работа.

Останал на улицата певецът се прибрал в родината и започнал да се моли на познати да го вземат на работа. Така се озовава във Варна, където си намира ангажимент в известен пиано бар с панорамна гледка към целия град и варненския залив.

Диан Неделчев на работа в пиано бар

Въпреки, че има работа и си изкарва добри пари, ексцентричния чешит, предпочел да пести и се уредил да живее безплатно на тавана при познат. Там обаче няма никакви битови условия освен тоалетна с мивка, разказа източник пред репортер на LifeOnline.bg.

Всички от обкръжението се питат, къде и как обслужва най-простите си хигиенни нужди гласовития певец.

Загадката къде се къпе Икебаната разкриха случайни очевидци. Те забелязали „звездата“ да плакне телеса на едно много добре познато и известно място в морската столица – Топлата вода.

Топлата вода във Варна

Топлата вода е тръба с извираща гореща минерална вода изливаща се на плажа във Варна. През годините е обособен малък басейн където възрастни варненци киснат кокали в горещия извор. Често се използва от бездомници, работници от строежи и други хора без баня за къпане и пране. Именно там е забелязан да се пере и къпе и Деян Неделчев.

Топлата вода

След като се изкъпе, спретнат и чист Икебаната се качва на Панорамата в хотел „Черно море“ и забавлява гостите в пиано бара.

Пикантен факт, е че вечер тъмното място, наричано също и „гьола“, приютява хомосексуални мъже, които се спотайват голи във водата, скрити от анонимността на горещите пари, стелещи се над повърхността и си даряват срамни ласки само на метри от приморската алея.

Мястото е известно и с това, че привлича ята лебеди през зимата заради топлата морска вода, чиято температура се повишава от изливащата се в морето гореща минерална такава.

Лебедите на варненския плажКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза