Меню

Избрани новини

Фен зона

Личен провал за Кобилкина – не успя да задържи и втория си мъж!

Руската сексоложка вече има два неуспешни брака зад гърба си.

 

Наталия Кобилкина може и да дава акъл на другите жени как да бъдат изкусни любовници и да задържат интереса на мъжа към себе си, но уви самата тя преживява втори пореден провал и очевидно сама не ползва  своите съвети или просто лекциите й са безсмислени и не помагат.

 

Сладкодумната рускиня обяви, че се развежда с втория си съпруг Такис Дретакис след 9 години брак.

 

Преди да се залюби с гръцкия си мъж, който въртеше бизнес в сферата на туризма у нас, тя имаше  брак с Делчо Добрев, с когото изкараха заедно 11 години, но без да имат общи деца.

 

От втория си мъж матрьошката, която смени София с Лондон, има син. Заради него двамата с Такис ще си останат близки, споделя самата Наташа.

 

 

„Продължаваме напред поотделно. След почти 9 години заедно взехме решение да продължим живота си поотделно. Приключи нашата мисия един към друг като съпрузи и продължаваме като близки приятели и любящи родители на нашия прекрасен син. Разводът ни вече е факт. Запазваме уважението помежду ни и се надяваме, че най-доброто за всеки един от нас предстои", анонсира краха на брака си тя във Фейсбук.

 

Преди това Кобилкина призна, че въпреки че вече е 40 годишна, така и не се научила да бъде добра домакиня и да не се преструва. Явно признанието е свързано с причините за развода.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (1)

Наско Ако не прави вече хубави свирки ще я изостави.
20.05.2023 16:03 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати