Меню

Избрани новини

Клюкарник

Янчо Таков продължава да тормози Деси Цонева – тя го плаши със съд! (видео)

Тоталитарният наследник не разрешава сина й да пътува с нея в чужбина

 

Деси Цонева (40) продължава да си има ядове с бившия си мъж, за това се оплака самата телевизионерка.

 

Тоталитарният наследник Янчо Таков син, не пуска общото им дете Яни - младши да пътува в чужбина с майка си. Именно затова тийнейджърът, който сега е в седми клас, не може да пътува с майка си и настоящият й съпруг и Явор Стефанов. С тях бе само малката му сестричка Бианка.

 

„Баща му не ни дава да пътуваме в чужбина. Дори евентуално да подпише някаква декларация, той е пуснал в Гранична полиция някаква молба, че аз отвличам детето и мен ме прибират като престъпник“, с тези думи Деси отговори на въпроса бившата си шефка Гала в „На кафе“ защо синът й не е бил с тях на почивката в Португалия.

 

„Заради това Яни не иска да общува по никакъв начин с баща си и се е настроил срещу него. Явно баща му не осъзнава, че детето страда и мен не ме наказва по никакъв начин, а просто губи сина си. Накрая в съда ще се оправим, като не става с добро“, каза още Цонева.

 

 

Янчо Таков – син е внук на комунистическия функционер и сподвижник на Тодор Живков Пеко Таков.

 

Бащата Янчо Таков е възпитаник на култовата Английска гимназия от нейните соц години. Архитект, водещ на "Всяка неделя" по БНТ, автомобилен състезател, след Голямата промяна се превръща в знаков бизнесмен.

 

През последните години той се е оттеглил от деловия и светския живот. Живее в боянската семейна къща на прословутата хай-улица Секвоя, където редом с него и Жени Живкова се подвизават политици, олигарси, дори вечният му тв противник Кеворк Кеворкян. Той е бивш съпруг на Лили Иванова.

 

Неговият син и бивш съпруг на Деси Цонева се прочу преди десетина години със скандална история, от която стана ясно, че Янчо Таков-младши е водил 4-годишния им син на купони с проститутки, наркотици и огромни количества алкохол. Близък сподвижник е на Тодор Славков - Малък Тошко.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза