Меню

Избрани новини

Клюкарник

Срещи с отвъдното! Духът на Анахид Тачева се явява на Деси Цонева

Внучката на тв говорителката получавала знаци от покойната си баба

 

По-малко от два месеца след смъртта на любимата говорителка на Тодор Живков Анахид Тачева, духът ѝ започна да навестява близките й. Особени случки, за които няма логично обяснение, в последно време преживявала нейната прочута внучка Деси Цонева - дъщеря на Димитър Цонев.

 

Тя споделя, че покойната й баба й се явявала в сънищата. Според езотериците това е един от начините починалите близки да осъществяват контакт с живите си роднини и да им предават различни послания.

 

Понякога е възможно покойниците да говорят странни и несвързани неща в съня на свой близък, друг път просто да се явят в определена ситуация или среда, която носи своята символика.

 

Духът на говорителката винаги се появявал заедно с втория си съпруг Васил Тачев, който почина точно 10 години преди нея. Явяването на духовете им заедно означавало, че са се събрали в отвъдния свят, тълкуват видението на Деси специалисти в сферата на езотериката.

 

В същото време обаче паранормалната активност можело да значи, че Анахид все още имала недовършени дела и духът й бил неспокоен, щом търсел контакт с живите.

 

 

Най-често подобни странни събития се случват около 40-ия ден от смъртта на покойниците.  Дотогава се смята, че те все още са на предела между земния свят и този отвъд.

 

Не са редки и случаите, в които в домовете на близките има необясними произшествия. Посуда се чупи от само себе си, горят крушки, електрически уреди се развалят, домашните животни, ако има такива, са с особено поведение. Това също били сигнали, че покойникът иска да предаде послание на роднини си, най-вече ако в последните си дни не е можел да говори.

 

Такъв бе нещастният  край на самата Анахид Тачева, която година  преди да почине на 82, бе в тежко здравословно състояние. Легендата на националната телевизия страдаше от необратима и прогресивна деменция.

 

Въпреки скъпото лечение в Америка, за което плащаше най-малката й щерка Анахид, емблематичната говорителка не можа да се закрепи. На финала на дните си тя изобщо не можела да познае собствените с деца и внуци и те нямали възможност да се сбогуват с нея.

 

Поклонението пред Тачева се състоя в София, след като тялото й бе транспортирано от САЩ, където тя живееше в последното десетилетие. Малката й дъщеря Анахид остана три седмици след това у нас, за да изчака кремацията и да вземе урната обратно със себе си в Америка. Там тленните й останки ще бъдат положени в двора на семейната вила в край океанския град Хамптънс, където е погребан и съпруга й Васил Тачев, пише „Ретро”.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Покажи резултати