Меню

Избрани новини

Клюкарник

Любимката на Тато - Анахид Тачева с баровско парти за 79-я си рожден ден (видео)

Бившата жена на Коста Цонев живее с малката си дъщеря и богатият си зет зад океана

Тоталитарната теле водеща Анахид Тачева ще посрещне 79-я си рожден ден на 15 октомври в Америка.


В последните 10 години легендарната говорителка на БНТ живее зад Океана заедно с най-малката си дъщеря, която носи нейното име. Плановете за рождения ден на Тачева включвали семейно празненство в лукс вилата на милионерския й зет Аристиотел. 

Анахид Тачева в компанията на комунистическия лидер на НРБ Тодор Живков


На градинското парти щели да присъстват само най-близките и внуците й, но не и роднините от България, които Анахид видя за последно преди година, когато за последно беше у нас. Може би догодина, когато, живот и здраве, ще навърши 80, бившата съпруга на Коста Цонев ще направи честване и у нас. Припомнете си, че Анахид е баба на Деси Цонева и Теодора Цонева.


Като щастлива баба и пенсионерка Анахид разполага с много свободно време, което запълва с различни занимания. Когато не се грижела за внучетата, ходи на кино или излиза по женски на ресторанти с американските си дружки. 


Всеки ден обаче намира време за художествена гимнастика, за да поддържа духа и тялото си в кондиция. Известно е, че зетят на говорителката е мултимилионер от гръцки произход, който има процъфтяващ хазартен бизнес. В знак на благодарност, че отглежда двамата му сина вместо детегледачка, той й подсигурил спокойни старини. Не й липсвало нищо, пътувала по екзотични курорти и живеела в собствен мезонет в Ню Йорк.


Анахид говори и езика перфектно. Освен семейството на Ани, в САЩ е и детето на другата й дъщеря - Теодора Цонева. Малката Мария живее при татко си, но баба Анахид често я посещава. "В Америка открих свой братовчед - Асо, който е емигрирал когато е бил на 23. Често се виждаме. Ходим на опера, а с внуците ходя на баскетбол", предават от от Ретро.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какви светски новини искате да четете през 2023 година?

 

Покажи резултати