Меню

Избрани новини

Клюкарник

Любимата говорителка на Тато се шири в апартамент за 5 млн в Ню Йорк!

Дъщерята на тоталитарната телевизионерка е омъжена за милионер

 

Новодомка от няколко месеца насам е легендарната говорителка Анахид Тачева (80).


Любимката на комунистичестият лидер Тодор Живков се е настанила в просторен апартамент в Ню Йорк, намиращ се в престижния квартал Трайбека, където имоти имат цяла плеяда холивудски знаменитости.

 

Цената на жилището удря фамозните 2,5 млн долара или близо 5 милиона в родна валута. То обаче не е закупено от нея, а от най-малката й дъщеря Анахид, която носи нейното име, и съпруга й Аристотел - мултимилионер от гръцки произход.

 

Сградата със статут на културна ценност е сред емблематичните в квартала, защото е строена през далечната 1916 година. Тя е само на 6 етажа и има 29 апартамента, съответно родената като Анахид Мелкон Тавитян има немного съседи. 


Новото жилище разполага с огромни хол и кухня, обзаведени с антики и произведения на изкуството, както и с няколко спални. Цената му е толкова висока, защото е в непосредствена близост до атлантическото крайбрежие на Ню Йорк.

 

 

Всъщност, откакто е заминала при най-малката си щерка от брака й с Васил Тачев, Анахид живее като кралица и тъне в лукс и разкош благодарение на щедростта на своя зет.

 

Гъркът Аристотел върти суперуспешен хазартен бизнес в САЩ и към момента притежава 7 казина, разположени в един от най-скъпите квартали на Ню Йорк - Манхатън. Освен това е собственик и на десетки недвижими имоти, а за управлението на финансите на кантората до голяма степен разчитал на жена си. 


Отделно от това тя менажира собствена фирма за продажба на продукти за избелване на зъбите. Тъй като била кариеристка, досущ като майка й на млади години, почти не й оставало време да се грижи за двете си деца.

 

По-големият й син - Арис-Нендъс, вече е на 19, а по-малкият - Ейтън-Васил, скоро навършил 13, пише Ретро. Въпреки, че имат три домашни помощници, възпитанието им било поверено на баба Анахид.

Зетят бил безкрайно благодарен за вниманието, с което ги обгрижвала и сам пожелал да поеме абсолютно всичките й разходи.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати