Меню

Избрани новини

Клюкарник

Джулка обяви война на Кобилкина – „Тази е невменяема“! Силиконката и гаджето й пуснаха книга за бременни!

Мисия "Майка" отговаря на вечните въпроси за бременността

 

„Хората умират, всички сме в изолация с риск за живота си, а тази намери тема да се изкаже... Нямам думи просто!“, изригна силиконовата риалити звезда Джулиана Гани, която вече успешно рекламира новата книга на приятеля си Илиян.

Причината за недоволството й е видео на Наталия Кобилкина. В клипа сексоложката дава съвети на момичетата как да привлекат и задържат богат мъж. Това вбеси Джулката, която смята, че в дни на криза и извънредно положение няма място за подобен меркантилизъм.

Гани сподели видеото на стената си и предизвика разпалена дискусия относно професията на Кобилкина и съветите й как една жена да бъде гейша. Сексоложката бе публично нападната от приятелите на Джулиана.

Всъщност клипчето е доста старо – отпреди 2 години, когато все още никой не е чувал за COVID-19. „Няма значение от кога е видеото, не издребнявайте! Тази е невменяема!“, продължи с възмущението си Гани.

Междувременно Джулиана Гани лъсна по гол корем на корицата на новата книга на приятеля си Илиян. Мисия "Майка“ е книга за жените. За това как да бъдат едновременно здрави и красиви по време на своята бременност. Вътре бъдещите майки ще намерят и отговори на всички въпроси, които могат да възникнат през 9те месеца на очакване.

 

 

 

Мисия "Майка" - книга вдъхновена от бременността на Джулиана Гани

 

„Отделно от всички съвети, книгата е посветена на Джулиана и нашият син Давид, защото нейната бременност ме мотивира да я напиша.“, споделя бащата на Давид Илиян. Той е щастлив, че старта на книгата е силен, след като още през първия ден са получили 300 поръчки. Четивото за бъдещи майки се разпространява само онлайн на този етап, тъй като, заради извънредното положение книжарниците са затворени.

Книгата, която е отпечатана в рекорден тираж – 5000 броя, е одобрена и препоръчана от трима известни акушер гинеколози, което е прецедент за такъв тип издание, споделят още от спортуващото семейство.

 

 

Джулиана със сина си Давид

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (1)

Playgirl Джулиана е на мисълта титан
25.12.2023 21:07 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати