Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Джули роди секцио заради голям бебчо – Защо раждането не бе в Пловдив както се очакваше, а в София? Всички подробности!

Първото звездно бебе за 2020 г. е момченцето на Джулиана Гани, за което вече цялата страна говори

Първото си интервю след раждането щастливата майка даде за LifeOnline.bg директно от болничната стая, в която се възстановява.


Джули привет, честита Нова Година и честита първа рожба. Поздравления, твоето раждане измести новините около празниците, а всички бяха в очакване да видят какво ще се случи.

-          Благодаря, честита Нова Година на всички и специално на вашите читатели. Да, знам, че всички очакваха да родя в Пловдив. Знае се, че подкрепям нормалното раждане и държа да отбележа, че нямах никакви усложнения слава богу.

Да, но в крайна сметка реши да родиш секцио…

-          През цялото време исках естествено раждане, но бебока стана 3,700 кг. седмица преди раждането и доктора ме посъветва да родя секцио, защото със сигурност няма да излезе леко по нормален път. След това тъкмо се чудехме кога да бъде и на 30-ти направихме контролен преглед в София и се оказа, че вече имам 2 см. разкритие.

Искаш да кажеш, че не е било целенасочено раждането на връх Нова година?

-          Доктора каза, че има голяма вероятност бебока да се роди на връх Нова година и решихме да не залагам на случаен дежурен екип точно на празника. Затова на 31.12 сутринта в 8:27 родих нашия голям мъж с цезарово сечение.

И то не в Пловдив както смяташе?

-          Всъщност през цялата бременност твърдях, че ще родя в Пловдив и в последния момент се наложи да избирам лекар в София, защото замразихме стволови клетки в най-голямата акредитирана кръвна банка в Европа, която по закона на гадостта се оказа в конфронтация с болницата ми в Пловдив. Пълен цирк! Реших, че има и други АГ специалисти, но като цяло не ми се доверяваше на друга фирма за това замразяване и затова избрах да ме израждат в София. Избрах си шефа на САГБАЛ Шейново (д-р Велев) и съм много доволна от този избор, въпреки че можех да отида навсякъде.

Значи си решила да подсигуриш бъдещото здраве на детето ви и да пазите стволовите клетки?

-          Да, направих го. Замразих стволови клетки във Future Health, смятаме, че това е много важно и правилно решение.

В крайна сметка всичко е минало добре и вие и двамата сте живи и здрави и си родила без усложнения едно силно, здраво и перфектно оформено момченце!

-          Да, като изключим организационните драми около раждането, всичко мина супер и съм доволна от решенията, които взех. Вече съм на крака и си върша ежедневни неща без проблем.

О, значи скоро те изписват?

-          Изписват ме утре на обяд, но вече отскочих два пъти до вкъщи да се освежа и пооправя. Утре сутринта преди да ме изпишат ще си направя прическа и грим, разбира се. Всичко трябва да е перфектно.

Не се и съмняваме в това, но се чудихме дали малкия не се е родил направо с мускули като на татко си?

-          Изглежда много силен и сигурно ще задмине таткото по много параграфи.

Ясно е, че малкият силен мъж вече си има име, решихте ли кога ще го обявите?

-          Името ще обявим скоро!

В последно време известните родители експлоатират новородените си деца за реклама и ги превръщат в живи спестовни касички за трупане на пари. Вие сте много търсени за реклами, но се чудя ти и Илиян дали одобрявате използването на бебетата за рекламни цели от известните им родители?

-          Не, не мисля, че децата трябва да са продукт за изкарване на пари.

Не мислиш ли, че някои звездни родители прекаляват?

-          Да, много известни буквално живеят на гърба на детето си, което е тъжно! Това е прекалено лично и интимно нещо – семейството, и в никакъв случай не трябва да се прекалява с постовете и то с рекламна цел.

Трябва да ти кажем, че поради зачестилата практика, тази година ще има събрание на европейския парламент, в което ще се обсъжда така нареченото "съзнателното използване на деца и въвличането им в монетазиционен цикъл без тяхното разбиране и съгласие" което може да доведе до забрана, родителите да снимат детето си с рекламна цел.

Да разбирам ли, че няма да приемате подобни оферти?

-          Да именно, ние ще рекламираме продукти, които са в полза на детето, но ще го правим от наше име и без да замесваме детето си. Ще ги рекламираме ние.

Много майки те нападнаха, че си слаба по време на бременността, като се съмняваха в здравословния ти начин на живот по време на 9-те месеца.

-          За съжаление 3,7 - 3,8 килограма е нормалното, но хората смятат, че е голям защото раждат недоносени дечица. Не разбират, че не е важно да ядеш много, а да се храниш качествено за да се развие детето в утробата. Има момичета, които се тъпчат с банички, качват по 30 кг. и накрая бебето 2,2 кг., а аз качих 7 кг и бебето ми е почти 4 кг..

Тоест да изясним, че ти не си гладувала, а напротив хранила си се, но с правилните за теб и бебето продукти.

-          Да, има липса на информираност! Илиян затова пише книга по темата, която да даде правилна информация на бъдещите майки относно коректното хранене по време на бременността. Защото иначе те вредят и на себе си и на децата си, когато не знаят как да се хранят. Доказателството съм аз, да, обсъждаха ме, коментираха ме, но в крайна сметка - да ние живо и здраво - се роди най-здравото и добре развито бебенце.

 

Благодаря ти за това интервю и дано не съм те изтощила. От името на целия екип на LifeOnline.bg и нашите многобройни читатели пожелаваме на теб и вече порасналото ти семейство много щастливи моменти.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати