Меню

Избрани новини

Пикантерии

Изневяра раздели Башар Рахал с Райна – кой на кого сложи рога?!

Седем години продължи връзката на актьорите

 

Пет години официална връзка, предшествана от две допълнителни години тайна афера, бяха достатъчни любовта между Башар и Райна да се изчерпа. Успешният актьор отново е ерген, а красивата му бивша спътница обикаля света в компанията на сина си.

 

Рахал и Караянева са се разделили окончателно преди няколко месеца, но до момента не публично няма коментари по тази тема. За  охладняването е показно и това, че двойката вече няма допирни точки в социалните мрежи и са изтрили всички общи снимки, пише "Уикенд".

 

Въпреки това, по-настоятелни в търсенето намериха „оцелели“ общи снимки на бившите влюбени в профила на актьора, но те са рекламни и той ще дължи неустойка, ако ги премахне.

 

За разлика от обикновено, този път не той кръшнал на жена си, а тя на него.


 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Raina Karayaneva (@rayna.kara)

 

33-годишната Райна му слагала рога много отдавна, само че 48-годишният актьор предпочитал да си затваря очите пред изневерите, за да не я загуби. Накрая обаче му писнало да го прави на глупак.

 

Актьорът се запозна с бившата манекенка, докато работеше с нея в "Лотария България" по bTV през 2016 година. Покрай връзката си Райна успя да стане много популярна с участия в предавания и филми.

 

Какво ще работи отсега нататък не е ясно, тъй като няма как да я вземат отново в продукцията, в която е замесен Рахал, а не може да се каже, че има качества, за да се развива кариерата й, без тя да е „побутвана“ от някого.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати