Меню

Избрани новини

Риалити

Извадиха компромат за любимата на Башар Рахал пред цяла България! (видео)

Георги Блажев й напомни еротична фотосесия за „Максим“

 

Райна Караянева (33) настоява да бъде възприемана като журналист и финансов анализатор, а не като един от най-прочутите и успешни български модели. Това демонстрира самата тя като гост панелист в "На кафе" по NOVA, тази седмица.

 

При Гала половинката на Башар Рахал (48), която има успешни изяви и като актриса, заяви, че манекенската ѝ външност често пречи да бъде приемана на сериозно. Караянева, която е известна и с неизброимите пластични операции на носа, обясни също, че това е характерно за много красиви жени със сериозни професии.

 

Писателят и инфлуенсър Георги Блажев реши да направи комплимент на Райна, като каза, че той лично я възприема като интелигентен човек с много знания, но заедно с това не може да забрави еротичната ѝ фотосесия, която е заснела преди време за мъжкото списание "Максим".

 

Думите му имаха обаче точно обратния ефект.

 

"Браво, баща ми не знаеше, че съм се снимала за "Максим", скастри панелиста Караянева, видимо ядосана, че мръсната й тайна е разкрита. Очевидно тя е спестила на семейството си по-горещите изяви в моделските си години.

 

Гала и целия ѝ екип се почувстваха доста сконфузено. "Е, то се виждаше по будките…", опита се да се оправдае Блажев.

 

Райна Караянева бързо се успокои и увери панелистите, че е напълно наясно, че подобни снимки винаги ще оказват влияние, независимо с какво се занимава. Тя обясни също, че е приела, че някои сфери, като например политиката, винаги ще са със затворени врати за нея, пишат от vihrogon.bg.

 

Изказването ѝ по въпроса беше твърде откровено. "Като си се голог*зил цял живот, не може да искаш да си министър-председател", сподели констатацията си изгората на Башар.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати