Меню

Избрани новини

Клюкарник

Петър Бакърджиев заряза и новата си жена с бебе на ръце?! (видео)

Спортният журналист има сериозен опит с красавиците

 

Петър Бакърджиев се е разделил с майката на третото си дете, твърди „Уикенд”.

 

Нашенският Казанова стана татко на малката Бориса през август, но едва няколко месеца по-късно е зарязал половинката си Кристина Иванова.

 

Красавицата е останала сама с бебе на 3 месеца, колкото е била Бориса, когато родителите й са се разделили. Петър и Кристина са сложили точка на отношенията си в края на 2022 г. Разбира се, Бакърджиев плаща издръжка на бебето, както и ходи да я вижда, но за малката госпожица се грижи основно Кристина.

 

Причината за раздялата е любовчийският нрав на Пепи, който не е мъж само за една жена, както обичал да казва самият той. Благо Джизъса на bTV продължавал да си сваля млади мацки, докато жена му гледала детето им.

 

Кристина видяла, че любимият й си пише по телефона с други жени и му поставила ултиматум – нея и детето или свалки с мацки, но раздяла. Спортният журналист предпочел свобода и без много да му мисли, напуснал половинката си.

 

Плейбоят в нюзрума преди дни стана на 46 години, но не спира да бройка мадами, и то все красавици. През 2011 г. Бакърджиев имаше връзка със своя колежка. Двамата изкараха страстна, но кратка авантюра, като мачото заряза красивата водеща на новините.

 

След това Пешо омая Гергана Гунчева (Мис България 2004) и набързо се ожениха, а след това се сдобиха и с двама сина – Самуил и Максим. Бракът им изкара по-малко от 10 години.

 

След като се разделиха тихомълком преди около 2 години, като причината за краха на семейството им бе влюбването на плейбоя в атрактивната Кристина.

 

„Имах болки и загуби, от които лежах затворена и смазана с дни. Тях скрих. Имах фалшиви усмивки, които показвах на света. И няколко много истински, които скрих. Приемах обратно в живота си предатели, лъжци и лицемери.

 

И отново ги изпращах. Бях забравила какво ми каза вуйчо: „Който те е предал един път, пак ще го направи. От теб зависи да няма следващ път“. Любовта не се дава по заслуги. Просто се дава. И се отнема не поради грешка или недостатък.

 

Просто си отива, защото си има път. Свой собствен път...“ – обобщи наскоро изминалата си година Гергана Гунчева, която все още ближе рани след раздялата с мъжа си с когото сега дели едно студио.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза