Меню

Избрани новини

Пикантерии

Засекретен скандал с любовница на спортния министър! (снимки)

Руди Гела връхлетял в ресторант с полиция, за да прибира невярната си изгора

 

Поредният мега скандал с участието на спортния министър Радостин Василев, известен още като Руди Гела, е прикриван от властите вече две седмици, съобщи wow-media позовавайки се на свои перфектни източници.

 

Кипрата на българския спорт Руди се оказа чувствителна натура, която след като заряза жена си, веднага се е хвърли в нова любовна афера.

 

Преди две седмици Гела научил, че новата му възлюбена Ралица Младенова флиртува с друг мъж, докато той е зает с любимото си занимание да разсипва българския спорт.

 

Руди получил информация, че креватната му тръпка в момента се заиграва с друг мъж в ресторанта на спортен комплекс „Дианабад“.

 

Рогоносецът моментално получил криза на болезнена ревност, обул си спортните шорти и кецове, като за „морална подкрепа“ дори взел със себе си две пълни коли с полицаи, с които се отправил светкавично към “Дианабад“, разказва изданието.


Пристигайки на мястото заедно с “приятелите си” от полицията, кифлата на българския спорт узнал, че любовницата му заедно с новия си ухажор е в ресторанта, но за негово щастие или нещастие, ресторанта се оказал заключен.

 

Като министър с високо самочувствие, Руди моментално вдигнал патърдия до небето, обяснявайки, че настоява веднага ресторанта да бъде отворен, защото той бил негов собственик.


Логично никой не се вързал на истеричния ревнивец, като дори полицията, която го придружавала, отказала да му съдейства. Изпаднал в бяс Руди започнал да подскача и да тропа по вратата, умолявайки новата си любима да зареже компанията си и да се върне при него.

 

„Срамът беше неземен! Тоя не е мъж, и в този смисъл заслужава да бъде част от това правителство, след като няма достойнството да се държи като такъв!“, коментира пред wow-media очевидец на събитията.

 

След едночасова шумотевица на улицата, на която станали свидетели десетки минувачи, рогоносецът Руди все пак си тръгнал от лобното място на любовта си, но пък останал в историята на ресторант „Дианабад“ като „пазителят на тоалетната“.

 

В момента в тоалетната на ресторанта в спортния комплекс има негова снимка, под която с големи букви на английски пише „I am the real owner“ („Аз съм истинският собственик“).

 

Идеята за шегата с Руди Гела дошла на истинските собственици след пискливия романтичен скандал на министъра, както и след заявлението му, че именно той бил собственик на комплекс „Дианабад“.

 

„Горкият! На тоя дори и боб да му се хвърля е ясно, че не му върви нито в работата, нито в любовта!“, разказват служители от спортния комплекс.

 

Очаквайте още подробности от скандалното житие и битие на рогоносеца!

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати