Меню

Избрани новини

Клюкарник

Денислав Борисов си тръгнал от bTV обиден?

Водещият напуснал заради липса на развитие в кариерата

 

В началото на седмицата стана ясно, че един от емблематичните журналисти на bTV - Денислав Борисов e напуснал изненадващо медията.

 

Засега остава загадка какво е накарало красавеца да направи генералната крачка и какви са плановете му занапред.

 

Факт е, че от началото на седмицата Денислав не чете новините нито в сутрешния блок, нито по обяд, а на мястото му е назначен временен заместник.

 

Според източник на Lupa.bg, журналистът си е тръгнал обиден, тъй като от поне година и половина настоявал да му бъде поверено предаване. Той смятал, че е достоен да води или сутрешния блок на канала, или някое от уикенд изданията на публицистичните предавания.

 

 

Дразнел се, че ръководството открито лансира Мария Цънцарова, а той и другите колеги оставали в сянката й. Затова и преди месец пуснал предизвестие за напускане.

 

Денислав има сериозен опит в медиите. Той започва кариера в телевизията като стажант във вече несъществуващата BBT, бързо се доказва като репортер и водещ на актуално предаване в същия канал.

 

На 20 години чете новини, а по-късно води и делничен сутрешен блок. Става част от екипа на bTV през 2010 г., а през февруари 2015-а – поема сутрешните новинарски емисии на първата частна ефирна телевизия у нас.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (1)

Vioilna Gerogieva Vioilna Gerogieva телефони
12.06.2022 10:39 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати