Меню

Избрани новини

Пикантерии

Водещата на bTV Новините Лиляна Боянова се показа с нов мъж (снимка)

Говорителката ревниво пази личния си живот

 

Красивата новинарка на bTV Лиляна Боянова е последвала примера на колежката си Ани Салич и досущ като нея отново се носи на крилете на любовта.

 

Новинарката представи новия мъж до себе си на светско събитие, организирано от продуцентите Иван и Андрей, където се появи със снажния мачо.

 

През цялото време двамата стояха неотлъчно един до друг, а половинката на Боянова я обгрижваше като истински джентълмен. Тя обаче все още не е разкрила самоличността му публично, вероятно за да не урочаса още прясната им любов, пише „ПИК“.

 

Видно е обаче, че Лили сияе около него, а нейни колеги разкриха, че любовните трепети ѝ се отразявали изключително мотивиращо и въпреки натоварения си график тя ежедневно ходела на фитнес, за да бъде в съвършена форма за новия си любим.

 

Журналистката не е от светските персони, които обичат да афишират личния си живот в социалните мрежи, особено след любовните разочарования, които търпи, откакто е на екран.

 

Последната ѝ връзка бе със социолога Аркади Шарков, с когото мълвата ги свърза през 2019 г.

 

Очевидно обаче пътищата им са се разминали, щом Боянова вече се явява на събития заедно с друг господин. Най-голямата ѝ любовна драма обаче е с бащата на нейния син, чиято самоличност тя също умело пази в абсолютна тайна.

 

Бизнесменът, с когото новинарката смятала, че ще прекара живота си и се решила да му роди дете, я изоставил малко след появата на общия им наследник Камен. Синът на водещата вече е на 11 години, а тя така и не е разкрила дали разчита на баща му за отглеждането му, или се грижи за него съвсем сама.

 

39-годишната журналистка от години се е посветила единствено на работата си в телевизията, а шефовете на медията отдавна са оценили нейните качества.

 

В зората на кариерата си Боянова имаше афери и със свои колеги телевизионери, но впоследствие установила, че подобни връзки нямали бъдеще.

 

Известно време се говореше, че е била в по-близки отношения с бившия съпруг на колежката си в новините Виктория Петрова – оператора Димитър Иванов. Дори се спекулираше, че двете хубавици не могат да се гледат, но Лили категорично опроверга мълвата и заяви, че Петрова е невероятен професионалист и неведнъж ѝ е помагала в работата.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза