Меню

Избрани новини

Риалити

Зрителите забелязаха липсата му! От ефира изчезна Денислав Борисов! (видео)

Говорителят сменя попрището

 

Една от големите звезди на bTV - Денислав Борисов (36), изненадващо изчезна от обедния ефир на медията, констатираха редовните зрители.

 

Перничанинът, израснал в Радомир, напоследък водеше основно централната обедна емисия, а появата му на екран озаряваше деня на хиляди зрителки.

 

Сега след като толкова години не успя да се издигне в кариерата, той е решил да се развива в съвсем друг бранш. С какво ще се занимава, засега Денислав пази в тайна.

 

Факт е, че от три дни Денислав не чете новините нито в сутрешния блок, нито по обед. Засега Борисов има временен заместник.

 

Водещият започва работа като стажант в BBT, а след това е репортер и водещ на актуално предаване в същата телевизия. На 20 години чете новини, а по-късно води и делничен сутрешен блок.

 

Става част от екипа на bTV през 2010 година, а през февруари 2015 – започва да чете сутрешните емисии на новините.

 

Като репортер отразява голяма част от извънредните и бедствени ситуации в последните години – от мястото на събитието е предавал от наводненията в Бисер, Аспарухово и Мизия, както и след земетресението в Перник.

 

Част от значимите му репортажи са “В какво се превръща културата“, “Двойници“ и “Истински приказки“, пише в. "Марица".

.

Денислав Борисов е награден от Асоциацията на българските авиокомпании за отразяване на авиационния бранш и новостите при ръководството на въздушния трафик над страната.

За личния му живот се знае изключително малко, тъй като журналистът пази това пространство много ревностно от хорските очи и уши. Профилите му в социалните мрежи са ограничени само за определени последователи, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза