Меню

Избрани новини

Клюкарник

След двама палави сина Мис България 2004 Гергана Гунчева и не помисля за трето дете

Тя е съпруга на спортния журналист Петър Бакърджиев и е негова колежка

15 години след титлата "Мис България" чаровната Гергана Гунчева се изявява професионално като спортен журналист.

Двамата с мъжът й Петър Бакърджиев - известният тв спортен журналист се радват на двама сина - Самуил на 5 г. и Максим на 2 годинки.

Миската разказва, че двамата "младежи" са изключително буйни и палави и това я отказва поне засега от идеята да си роди и едно момиченце.

Любопитен факт от нейната любовна история с Петър е, че той й е предложил на концерт на Лаура Паузини в Лондон, за който купил билети като романтична изненада.

В края на концерта, след като тактично я оставил да се наслади на своята любима изпълнителка, журналистът извадил пръстен и й предложил брак.

А преди този съдбоносен момент двамата се познават покрай интереса си към волейбола. Срещат се в залата, докато правят репортажи за различни медии и така започва връзката им.

Предвид това, че двамата практикуват една и съща професия, често спорят у дома на спортни теми, но в рамките на градивната критика и търсенето на творчески направления.

Гергана твърди, че като спортен репортер често я дразни факта, че дори и в спорта се промъква пошлото и жълтото, което според нея го принизява, а Петър обратното смятал, че заради високия рейтинг всичко е допустимо.

Освен това, блондинката се увлича в работа по проекти, в които да представя не толкова нашумели и популярни спортни личности, които да дават светъл пример със своите успехи на обикновените хора.

За сватбата си през май 2013-та година, Мис България 2004 разказва, че е била скромна, но много весела и красива.

Двамата с Пепи решили да е край Търговище, което е родният град на журналиста. Не са използвали сватбена агенция, която да им организира и брандира тържеството, а с тази важна мисия се заели приятелките на младоженката.

Освен за украсата те се погрижили и за булченския букет, който направили сами.

Специално за сватбата от Канада пристигнала и най-добрата приятелка на майка й, само и само да я види булка.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати