Меню

Избрани новини

Пикантерии

Джизъса треснал Мария още на Острова на отшелника? (видео)

Двамата се появяват публично свето често

 

Благой Георгиев бил наясно с краха на брака си още когато тръгнал за летище София от където излетя самолета с участниците за Доминикана, твърди източник от „Сървайвър“.

 

Затова за никого от екипа не било изненада когато бившият футболист започнал да флиртува с 20 години по-младата Мария, след като тя бе заточена на Острова на отшелника.

 

Разбира се всичко се случвало когато камерите са изключени и затова зрителят едва ли ще види горещите страсти, които се разгорели около лагерният огън.

 

След пристигането си в България Джизъса все по-често се появява в компанията на блондинката с претенции за инфлуенсър.

 

Той я мъкне по купоните, на които доскоро ходеше с Поли, но компания им правят и някои други от чалга коалицията му.

 

Така разбира се Благой ще се опитва да мобилизира гласове на журито в своя полза, ако въобще е стигнал до Големия финал.

 

Мария се раздаде на купон с Благо

В любимия му ресторант, в който отпразнува последния си рожден ден в компанията на все още актуалната си жена Полина, сега бившият футболист не се отлепяше от простовата карловка.

 

Русокоската дори се раздаде на дансинга на заведението срещу Руската църква и не забрави да се отбележи в Инстаграм, за да натрие носа на Поли.

 

Тя публикува и няколко снимки от "Сървайвър", който за нея като участник вече приключи.

 

На кадъра ясно се вижда дългата и страстна прегръдка с Георгиев, която се строи малко повече от приятелска на зрителите.

 

Дългата прегръдка на раздяла

Обрейкова е точно 20 години по-млада от 41-годишния бивш футболист и само толкова зелена и глуповата девойка би се вързала на омайните приказки на Джизъса, коментират зрители.

 

Мимето не блесна с особена интелигентност по време на играта и се остави да бъде измамена и изгонена, без да употреби предимството, което й предоставяше скрития имунитетен идол.

 

Разводът на футболния Разспутин с Полина трябва да стане факт след месец, въпреки че и двамата парафираха документите без драми.

 

Колко ще издържи връзката на карловката с Джизъса никой не би могъл да предположи, като се има предвид, че той хуква след всяка по-апетитна фуста.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза