Меню

Избрани новини

Риалити

Уреден мач! За колко се продаде Иван Булкин, за да може Джизъса да продължи?!

Здрителите са бесни на лекоатлета

 

От снощи насам феновете на "Survivor" не спират да беснеят срещу Иван Булкин, който поднесе на тепсия победата на Благой Георгиев.

 

Лекоатлетът с повече титли от конкурси за красота отколкото медали от състезания, беше смятан от някои като по-достоен за победата от други участници като Филип Буков.

 

В последната си надпревара на няколко пъти очевидно умишлено се проваляше в Елиминационната битка и събаряше елементите, които трябваше да нареди, въпреки набраната преднина.

 

Иван се пренесе в жертва и направи всичко възможно Джизъса да победи и по този начин да остане още малко в играта.

 

Лекоатлетът с повече титли от конкурси за красота отколкото медали от състезания често позира по бельо

Още щом Тино първи успя с лекота да завърши с подреждането, останалите участници забелязаха, че Иван нарочно се предава пред Благо. Те дори му подвикваха, че се излага и трябва да се бори достойно за победата, по пътя към която търпя лишения два месеца.

 

Тези съмнения на останалите силно обидиха бившия футболист.

 

Най-директен бе Тино, който още по време на играта риторично попита Булкин защо се държи така неадекватно.

 

Мнозина зрители подозират в коментарите си, че героят от Колизеума е убедил близкия си съюзник да загуби в негова полза, като му е обещал пари. В коментари в страницата на предаването упреците валят, а това е и поредното разочарование от този доста експериментален сезон на „Сървайвър“.

 

"Безлично и безхарактерно присъствие! Щом ще се жени, да гледа да стои мъжки в живота!", ядосва се фен на предаването.

 

АНКЕТА: Кой от риалити форматите в момента следите с интерес?

 

 

"Много безхарактерен излезе, а и тази боза с пръстена беше не на място и си личеше ,че играе така, че да бъде победен. Да и е честит на бъдещата булка Булкина", иронизира друг.

 

По аналогичен начин по-рано от играта отпадна и Георги Валентинов, който предостави победата на Благой, след като Станилия завърши преди тях двамата.

 

След като загуби, по неговите думи въпреки че се борил достойно, атлетичният пловдивчанин отправи предложение за брак от ефира на приятелката си.

 

Двамата са заедно от около три години. Иван допълни, че ще очаква нейният отговор когато се съберат в София.

 

Както вече LifeOnline.bg съобщи, сървайварите са в България от миналата седмица, така че срещата им се е състояла. Днес в своя Инстаграм манекенът сподели прочувствено обяснение за участието си, като накрая доста нагло заяви, че се надява "да се е представил достойно".

 

Макар и снимките в Доминикана да приключиха, предстои големият финал на предаването, в който ще стане ясен победителят.

 

Той се избира от жури, в чийто състав влизат всички отпаднали след обединяването на двете племена. Засега в състава му влизат Георги, Снежана, Станилия, Стефан и Булкин.

 

Ако Благо Джийзъса успее да подкупи повечето от тях, ще се окичи с титлата „Последният оцелял“ и награда от 150 хиляди лева.
 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза