Меню

Избрани новини

Риалити

Задкулисна сделка? Жоро „клекна“ на Джизъса – чалга коалицията с уговорка да го избутат до победа? (видео)

Георги Валентинов е първият член на Голямото жури

 

Вчерашният епизод на „Сървайвър“ затвърди зрителските подозрения за задкулисна уговорка между членовете на т.нар. „чалга коалиция“ предвождана от Благой Георгиев.

 

В нея влизат Георги Валентинов баджанак и настоящ солташак на екс футболиста, чалга „иконата“ без хит Татяна, лекоатлетът с репутация на модел Иван Булкин и братът на чалга певеца Константин Светльо.

 

До обединението на двете племена, петицата бранеше със зъби и нокти достолепния си главатар. Татяна беше перачка и готвачка, която заделяше двойни порции за побелелия плейбой.

 

Светльо бранеше имиджа и неведнъж лъскаше егото на тартора. С надежда за просперитет по време и след състезанието Булкин се вживяваше в ролята на момче за всичко, а зрителите споделят, че не биха се учудили дори „да му се наведе“, ако застиналия в усмивка риалити герой поиска.

 

 

Образът на бодигард прилягаше на Георги Валентинов и неговата роля бе точно такава, но снощи тя прерасна в саможертва, в каквато мнозина се усъмниха.

 

След обединението мнозинството на Блажко се стопи и той беше първият запратен на Острова на отшелника, последва го Георги, а да им прави компания пристигна и Станилия.

 

Тримата се изправиха един срещу друг в елементарна битка, в която последният отпада от играта и става Жури. Именно членовете на Голямото жури ще определят кой да стане победител.

 

Така че за Благой беше важно да запази коалицийката си до този момент. Следващата им задача ще бъде да гласуват за него, ако въобще се добере до финала.

 

В трибоя вчера победи Станилия, а по всичко изглеждаше, че Георги работи в полза на „оцеляването“ на Благо за поне още ден-два в състезанието. Иначе пъргавият ММА боец играеше мудно и умишлено даде преднина на Благо, като на няколко пъти изпускаше топката си за да се върне отначало.

 

Така той спаси Георгиев, предавайки се преждевременно.

 

 

Зрителите нямаше как да не забележат това антигеройство и моментално започнаха да коментират: „Няма да се учудя да им е обещал процент от наградата, ако спечели…“, намеква за тайна договорка между Благо и Георги, а и останалите, потребител с инициали Б.З.

 

„Леле, леле, как му клекна, направо му го „налапа“… и после дръпна половин часова тирада за чест, достойнство, умения, мъжество… даже на Ваня му беше тегаво да го слуша, с тези 3 думи и половина в речника…“, коментира Станислав Ж. начина, по който Валентинов падна, а след това изнесе прощалната си реч.

 

„Борих се достойно, не предадох никого. Победих себе си и създадох прекрасни приятелства. Ако можех да върна времето назад, щях да мина по същия път“, заяви емемеецът.

 

Станилия и Благой засега остават на Острова на отшелника. Към тях ще се присъедини още един участник, но отсега е трудно да се прогнозира кой ще бъде той.

 

След сливането на племената старите коалиции се разпаднаха, създадоха се нови съглашения, а доскорошните врагове потърсиха общ език.

 

В голямото надхитряне актрисата Снежана Макавеева се опита да атакува ядрото от бившия отбор „Сини“ и да привлече на своя страна екс представителите на племето „Червени“ в лицето на лекоатлета Иван Булкин, чалгаджиите Светльо и Татяна. Оказа се обаче, че е надценила уменията си - тримата я заблудиха, че ще я подкрепят, а играха срещу нея.

 

АНКЕТА: Кой от риалити форматите в момента следите с интерес?

 

„Снежана е доста емоционална, прави грешка след грешка и винаги избира да е от страната на губещите“, анализира ходовете й моделиерът с албански корени Едис Пала.

 

Именно той е спряган за най-големия манипулатор в играта, а той не пропуска да се похвали с хитростите и гениалните си машинации.

 

По време на племенния съвет Макавеева беше номинирана заедно със Станилия, но шампионката по кану й преотстъпи имунитетния си идол и отиде вместо нея на Острова на отшелника.

 

Друг с доста антигласове при вота се оказа младият футболист Цецо.

 

През изминалата напрегната седмица, в която всеки от участниците се чувстваше застрашен от номиниране, единствено Павел Здравков беше напълно спокоен. Брокерът спечели огърлицата за личен имунитет два поредни пъти и показа, че неговата ловкост, сръчност и тактика не са за подценяване.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза