Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Кали и Галин на едно мнение: Денис не е посегнал сам на живота си! (видео)

На 24 октомври ще отбележим мрачна годишнина от смъртта му

 

Почти едновременно в отделни свои изяви двама от колегите на трагично загиналият Денис Теофиков изказаха съмнения, че той се е самоубил.

 

Според Галин смъртта на младия певец е резултат от нелеп инцидент.

 

Не вярвам, че той го е направил сам. Денис беше много щур, не го свърташе на едно място. Никога не сядаше нормално, все нещо се качваше на стола…“, описва колегата си Галин, предполагайки, че при фаталното падане от седмия етаж, Теофиков просто в типичния си стил се е бил покачил и седнал на парапета  на терасата от където полита сутринта на 24 октомври миналата година.

 

Според Галин отношенията между изпълнител и певец понякога са обтегнати.

 

„Със сигурност съм взискателен, но не съм строг спрямо моите изпълнители.“, казва продуцента, но отбелязва, че си има стандарти и правила в бизнеса, които не трябва да се нарушават.

 

С приближаването на годишнината от смъртта на талантливия Денис Теофиков се заговори и за концерт в негова памет. Попитана по темата поп фолк певицата Кали, която е много близка със семейството на покойния певец споделя, че не знае за такъв концерт, но отбелязва, че темата все още е твърде чувствителна както за самата нея, така и за родителите на Денис.

 

 

"Денис за мен е живот. Той винаги ще остане жив и не само в моето сърце. За жалост, до широката публика успя да достигне малка част от неговия талант. Затова вина изцяло има музикалният пазар. Той наложи комерсиалното, ритъма, елементарния текст. Когато нещо е по-стойностно и по-сложно за възприемане, отива в забвение, не става хит. Денис също попадна в тази матрица“, казва Кали.

 

Певицата припомня, че талантът на Денис е изграден от баща му Атешкан и майка му Венера, които също са музиканти.

 

Според Кали Денис е жертва на системата и на несправедливия музикален бизнес.

 

„Много млади  таланти има какво да дадат, но рамката им пречи.  Аз също съм жертва. Не мога да изляза от клишето "поп-фолк певица с пошла музика. Аз съм силен човек, но хората с ранима душевност стават жертва. Денис беше чувствително дете, но не мисля, че неговият край е свързан с неговия личен избор. Познавах го добре", категорична е Кали.

 

"На Централните софийски гробища дойдоха хора, на които им беше важно да ги видят медиите. Поп-фолкът не почете по никакъв начин Денис извън социалните мрежи", гневи се изпълнителката, която в последната година начена музикални проекти с етно музикантите от „Калиграф“.

 

Обстоятелствата около смъртта на 21 годишният Денис Теофиков засега остават неясни. Припомнете си, че в кръвта му не са открити алкохол и наркотици.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза