Меню

Избрани новини

Фен зона

Емилия заснела най-скъпия клип в историята на поп-фолка с покойния Денис Теофиков! (видео)

Съпруга й се е заел да осигури достойно изпращане на загиналия тийн идол

 

Фолк певицата Емилия е записала трети дует със загиналия Денис Теофиков и дори е заснела клип още преди няколко месеца.

 

В поп фолк средите се говори, че той е най-скъпия в историята на лекия жанр, като се споменава крайна цена 300 хиляди лева, платени разбира се от съпруга на певицата – бизнесмена Жорж Башур.

 

Такава огромна инвестиция едва ли ще остане непоказана, но най вероятно ще се изчака 40 дневния траур след погребението на младежа и после в негова памет ще бъде публикувано видеото.

 

Освен това, Башур е заплатил погребението на трагично починалия талант, научи наш репортер от свои източник.

 

 

Жорж е решил да помогне в тежкия момент на семейството и се е нагърбил финансово с цялото погребение на младежа. 

 

Родителите на Денис не са търсили помощ, но пък за никого в музикалните среди не е тайна, че не са заможни.

 

Емилия и Башур сами предложили помощта си на близките на колегата с когото направиха фурор с дуетите си. 

 

ВСИЧКО ЗА ФАТАЛНАТА СМЪРТ НА ДЕНИС ТЕОФИКОВ ЧЕТИ ТУК!

 

 

 

Това написа Емилия в социалните мрежи ден след трагедията.

 

Тя е певицата, която е имала най-многобройни колаборации с него. Двамата бележат огромен успех с двата си дуета "Акула" и "Тръгвай си", с които поставят рекорд по гледане в YouTube.

 

Припомнете си, че трагедията сполетяла семейство Теофикови е до болка позната на Жорж Башур.

 

През май 2018 г. бизнесменът от Сирия загуби 19 годишния си син Феди след зверска катастрофа. Тогава Жорж и Емилия се разминаха с леки травми, но нараняванията на Феди се оказаха несъвместими с живота и той почина в болница.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (14)

Денис беше лудо влюбен в бившето гадже на ММА боеца Даниел Илиев заради, което заряза Гери Никол. Въпросното момиче е много харесвано и приятелкта на Денис тази силиконката, не знаеше че той харесва яко тайната принцеса и мислеше да я зареже. Обаче ледената принцеса както я наричат, не иска да е известна и я знаят само най-влиятелните личности в България и по света. Тя в момента е гадже с един пак ММА боец, който е милиардер и не живее в България. А силиконката не знаеше, че въпросното красиво момиче тайната ледена принцеса е харесвана повече от нея от Дени и той е влюбен до уши в тайнта принцеса и силиконката си фантазираше, как той е само нейн. А не знаеше, че Дени харесва тайната принцеса и искаше да зареже силиконката зарди нея. Питайте ММА боеца Дани Илиев той знае, как Дени искаше да зареже силиконката заради неговото бивше гадже, заради което той заряза Гери Никол. ММА боеца Павел Георгиев, Любо Делев, Бисер Митрев те всикчите знаеха, как Дени искаше да зареже силиконката заради тайнта принцеса.
01.11.2021 23:54 / Отговор
Първия мъж на Емилия я беше зарязал пак заради същото момиче тайната ледена принцеса. Приятелите на момичето казват, че преди години Ема е била в колата на първия и мъж, а той видял тайната ледена прицнеса и се влюбил от пръв поглед и Емилия злобно изсъскала "какво гледаш тази парцалана" от завист, че момичето е по младо и красиво от Ема, при което първия и мъж я изгонил и така се развели. Така че Ема си е злобна от отдавна и да престане да се престува пред хорта на добра, че я знаят каква змия е.
02.11.2021 00:00 / Отговор
Емилия злобарката Емилио защо пред влиятелното гадже на ледената принцеса, не посмя да лаеш обиди от завист и яд, че зарди нея те заеба първия ти мъж а? Там не вирееш колкото и пари да имате те имат още повече от вас и са още по влиятлени от вас! А дали ще ти стане приятно, ако някоя друга проста злобарка, както теб каже за дъщеря ти че е парцалеса, както ти си лаяла за ледента принцеса преди години? Ти и щерка ти с пари и пак сте парцалеси и то грозни както ви видят се плашат с тия хлътнали, като на мъртвец очи и в лице приличате на невестулки. Добре че са ти пластичните операци и изкустената коса и грим, че за никъде не си! Яко ме плашиш доста си грозна странно от де вадиш това огромно самочувствие без покритие. Едно време Албена Вулева ти викаше ал кой е толкова грозен Ема ли гърбушкото от нотердам. Хвани верно как казва Албена си изправи гърбицата и тогава лай за другите красиви жени! Че дори не си красива, не знам кой те е излъгал, че си красива ни ти си красива ни дъщеря ти плашиме се от вас..
02.11.2021 00:20 / Отговор
Емилия злобарката Емилио и за дъщеря ти се говори, че е парцалеса и грозница още от сега, па какво твойте изчадия не си виждаш ама лаеш за другите злобарка просата. И в ефир както те видиме колко си долна седнала и почваш да се престуваш на добра, а си яко злобарка. Много жени разказват за тебе, как в фризьорските салони си плювала зад гърба на други жени гадости. Но нали знаеш, че всичко се връща в този живот. Господ те е наказал тебе с грозна дъщеря, не стига че заради тебе селянко си замина горкото момче доведения ти син и най-нагло лаеше в ефир, как те боляло че хорта казвт, че ти е доведн син. Я не се престувай че ти личи каква си нагла гадина, а той си ти е доведн син де, какво да ти кажат истинския ти син ли хахах смешна си. А и хорта не са прости, знаят че използваш добрия човек Жорж заради парите му, но господ ще те накаже отново. Господ забавя но не забравя, жалко само че заради тебе си заминаха ценни хора, но рано или късно, ще вриш в пъкала.
02.11.2021 00:37 / Отговор
Емилия злобарката Емилио ти излъга Жорж защото човека е много добър и се връзва на такива, като тебе измамнички. А ти го излъга, че уж си влюбена в него заради парите му, да успя да го ограбиш, но господ пак ще те накаже. Жалко че освен че харчиш парите му им разби семейството с гювендииските ти лъжи пак заради парите му. Защото видя че човека е много добър и там можеш да го използваш, а ако е по злобен няма как да ти се отвори парашута. И не лъжи човека че обичаш много сина му то се знае, че истинската му майка най-много си го обича и че за нея това е огромна болка. А ти коя си използвачката, която харчи парите на човека. Тебе ако те нямаше сега момчето щеше да е жив, даже се говори и за Дени, че ти нещо си правила сделки и си го убила и после нарочно си платила погребението за да замажеш очите на хота и да не те хаванат. Долна си но господ има и той всичко вижда и ще те накаже отново. Не си хубав човек Емило мръсна, черна душа имаш.
02.11.2021 00:56 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар


Попитай Елза