Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Говорят почернените родители на Денис Теофиков – Може и да не се е самоубил! (видео)

Фолк певицата Кали стана говорител на Венера и Атешкан Теофикови

 

Не са открити следи от наркотици в кръвта на Денис Теофиков.


Такива са резултатите от следствието, обяви поп-фолк певицата Кали пред NOVA и така потвърди информацията, която първо изнесе LifeOnline.bg.

 

Родителите на Денис - Венера и Атешкан са я помолили да говори от тяхн име.

 

Може и да не е самоубийство


Приех това интервю, защото ще говоря от името на родителите на Дени. Много съм близка с тях. Не им е приятно да се спекулира с обстоятелствата около смъртта му.


Тече следствие, което не доказва нито самоубийство, нито инцидент.


На родителите му, не им е приятно да се спекулира с обстоятелствата около кончината на сина им. Все още не е доказано дали случилото се е инцидент, самоубийство.


Може да е паднал, да се е спречкал с някого, абсурдно е да е убийство - това е единствената версия, която отпада. Нелепо е да твърдим и самоубийство, защото никой не е бил там в този момент, за да го потвърди", категорична е звездата.

 

„Сега е моментът да говорим за желанието на младите да се сдобият със слава, за цената на популярността, за състоянията в които изпадат младите хора”, настоява певицата.

 

ВСИЧКО ЗА ФАТАЛНАТА СМЪРТ НА ДЕНИС ТЕОФИКОВ ЧЕТИ ТУК!

 

 

Депресия и панически атаки

 

"Дали е бил в депресия? Да, бил е, всеки млад творец, който не е оценен по правилния начин, това се отразява на творчеството му, на комуникацията му, състоянието", каза още изпълнителката на "Недей, сърце".

 

"Вярно Дени стана за кратко време звезда... Дали славата му е изяла главата, не бих казала, защото той е роден в семейство на артисти и от малък е свикнал с този начин на живот", каза още Кали.

 

Тя не скри, че има продуценти, които ощетяват и изискват максимума от своите изпълнители.

 

"Младите хора се хвърлят в огъня, в желанието си да станат известни. Много е трудно да сложиш едно дете от 18 до 21 в рамка", каза още певицата.

 

Известно е, че Денис е търсил помощ от психиатър за паник атаките, тревожността и депресията, той му е предписал антидепресанти, които изпълнителят е взимал редовно..

 

 

Говорил с майка си, час преди фаталния скок


"Час преди инцидента Денис е разговарял с неговата майка, на която е споделил, че се чувства по-добре. Тя е знаела за неговите състояния и са ги обсъждали в семейството. Какво е могла да направи? Да му сложи синджир ли?", разказа говорителката на семейството в "Събуди се".Тя е категорична, че Денис е бил подкрепян от семейството си. Целият му талант е школован от неговия баща.

 

"Не може да се каже, че този човек не е бил до него", категорична е полк фурията. След кончината на младата надежда на попфолка, близки до родителите му са направили официален YouTube канал на името на Денис Теофиков, какъвто той досега е нямал.

 

Там феновете му ще могат да видят и чуят проектите му, записани преди да ни напусне от този свят. Вече е налична и песен на Денис, която той е записал едва на 16, автори са той и баща му.

 

Семейството на изпълнителя създава и фондация на негово име, която ще подпомага млади таланти, за да не стигат до там, че да подписват договор на всяка цена, за да станат известни. Тя ще се издържа именно с приходите от канала.

 

След като сподавят мъката си, Венера и Атешкан Теофикови обещават да разкажат още в специално интервю.

 

 

Ангел и демон

 

Според информация изнесена от ПИК ТВ в специален филм за Денис Теофиков, през последните седмици той открил бог в евангелската църква и имал дълги разговори с местен пастор, който отслужи и на погребението му.

Младежът обаче се е свързал и с ходжа, който му казал, че е обсебен от демони.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 


Коментари (5)

Анонимен Изкам да кажа че не вярвам че Денис се е самоубил Тука трябва да се провери добре И човек да е с депресия и паник Атаки тои няма тази смелост да скочи от балона Тука е станало нещо друго трябва да се провери добре
12.11.2021 19:10 / Отговор
Силвия И аз така мисля Денис не се е самоубил може да са се с пречили и да е станало нещо нали даваха клип че преди да стане тази злополука са пеели как така
12.11.2021 19:14 / Отговор
Илиян И аз така мисля какво вас това не е самоубиство Станало е нещо там
12.11.2021 19:17 / Отговор
Anymous Всеки говори за самоубийство.
Стига бе хора, бил е в апартамент на наркоман, който е имал не малко количество забранени субстанции.
А някой замисли ли се дали Денис не е знаел повече, отколкото трябва да знае, за грешните хора. За първи път ли се инсценирам убийство като самоубийство. В много удобен момент, когато момчето е било психически в дупка. Не е логично, цялата вечер и историята за нея е нелепа.
13.11.2021 03:56 / Отговор
Данаил Лазаров Е как ще е нямало никой на инцидента, като нали именно наркомана (Анжело Танков) е бил там и е видял как Денис пада, след като му казва да тръгват...!
05.12.2021 14:55 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза