Меню

Избрани новини

Клюкарник

Чудовищна гавра: Диджей превърна погребението на Денис Теофиков в пиар шоу (снимки)

Продуцентът Ники Пашев не се появи

 

В лично пиар шоу превърна погребението на младия певец Денис Теофиков бившият му озвучител диджей Цеци Лудата Глава, който наред с продуцента на звездата Николай Пашев, са сочени за отговорни за депресивното състояние на Теофиков, довело до фаталния инцидент на 24 октомври в к-с „Цариградски“ в София, съобщава ПИК.

 

Очаквано, Пашев не се появи на погребението, това е било единодушно решение взето на събрание във фирмата му по-рано през седмицата, научи репортер на LifeOnline.bg.

 

 

Дали с негово знание или не, бившият му служител с луд прякор реши да се прави на клоун пред присъстващите, много от които се давеха в сълзи от мъка по скоропостижно отишлия си изпълнител. 

 

След края на церемонията, пасторът помоли трима от най-близките приятели на Денис да кажат по няколко думи в негова памет.

 

Излязоха Емрах Стораро, Антонио и Мартин - бившия шофьор на певеца... Видимо разтроени, с натежели очи, момчетата още не бяха свършили речите си, когато диджеят избута тълпата, награби микрофона и превърна траурното събитие в пиар шоу на Diamond Beat - компанията на Пашев.

 

 

 

СНИМКИ ОТ ПОГРЕБЕНИЕТО НА ДЕНИС ТЕОФИКОВ ВИЖ ТУК!

 

Наглият му тон и интонацията, с която се разкрещя на микрофона, сякаш се намира не на  погребение, а в нощния бар, потресе присъстващите. Циркът продължи с артистично падане на колене пред кръста на починалия изпълнител. 

 

След този нагъл спектакъл, Лудата глава напусна демонстративно погребението, а присъстващите недоумяваха първо с какви очи въобще е дошъл, и второ - възмутени коментираха липсата на всякаква съвест и чудовищната позьорщина. 

 

Освен това, мнозина от бранша се зачудиха защо Цеци си позволява да говори от името на компанията, след като от 3 месеца е уволнен заради кражби и не е част от компанията на Пашев. 

източник: ПИК


ВСИЧКО ЗА ФАТАЛНАТА СМЪРТ НА ДЕНИС ТЕОФИКОВ ЧЕТИ ТУК!

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (1)

Денис беше лудо влюбен в бившето гадже на ММА боеца Даниел Илиев заради, което заряза Гери Никол. Въпросното момиче е много харесвано и приятелкта на Денис тази силиконката, не знаеше че той харесва яко тайната принцеса и мислеше да я зареже. Обаче ледената принцеса както я наричат, не иска да е известна и я знаят само най-влиятелните личности в България и по света. Тя в момента е гадже с един пак ММА боец, който е милиардер и не живее в България. А силиконката не знаеше, че въпросното красиво момиче тайната ледена принцеса е харесвана повече от нея от Дени и той е влюбен до уши в тайнта принцеса и силиконката си фантазираше, как той е само нейн. А не знаеше, че Дени харесва тайната принцеса и искаше да зареже силиконката зарди нея. Питайте ММА боеца Дани Илиев той знае, как Дени искаше да зареже силиконката заради неговото бивше гадже, заради което той заряза Гери Никол. ММА боеца Павел Георгиев, Любо Делев, Бисер Митрев те всикчите знаеха, как Дени искаше да зареже силиконката заради тайнта принцеса.
01.11.2021 23:53 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати