Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Юлия от „ТАТУ“ се омъжи (снимки)

Няма да познаете лолитката почитателка на женски ласки

Помните ли вече несъществуващият руски дует наричан „ТАТУ“?

Ако отговорът е ДА, сигурно ще ви е интересно да научите, че едната от певиците в ученически униформи Юлия Волкова се е омъжила, научи репортер на LifeOnline.bg

Самата певица не потвърждава официално информацията.

Наскоро в профила на 33 годишната Волкова се появи снимка, на която тя е облечена в бяла рокля и държи букет в ръцете си. 

Снимката на Юлия е допълнена с хаштаг "любов", "семейство", "завинаги".

Последователите веднага започнаха да я поздравяват за сватбата. Малко по-късно в профила й се появи още един пост, в който Волкова благодари на феновете, но отказва всякакви коментари за личния си живот:

"Мои приятели! Изчетох многобройните приятни поздравления и радостна съпричастност. Много от вас страдат и задават различни въпроси!  

„Омъжена ли е? За кого? Къде? Нека сега да ви дам отговор на всички:

Щастлива съм, семейството ми това е нещо лично мое, и винаги ще бъде така, мечтайте, наслаждавайте се на всеки ден, вярвайте в чудеса, грижете се за своите близки, радвайте се за другите!".

Юлия има две деца - На 23 септември 2004 г. ражда първата си рожба (Виктория), а с бащата на детето (Павел Сидоров) се разделят през пролетта на 2005 г. На 27 декември 2007 г. ражда второто си дете (Самир), с чиито баща (Парвиз Ясинов) се разделят през 2010 г. В социалните мрежи се говори, че по време на връзката си с Парвиз, Волкова е приела исляма.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?

В Къщата влязоха 13 съквартиранти

 

Покажи резултати