Меню

Избрани новини

Клюкарник

Хилда Казасян призна за срамен проблем с гъбичките на краката й! (видео)

Певицата стана жертва на измамници

 

Неотменния член на журЕто в „Като две капки вода“ Хилда Казасян призна, че дълго време страдала от гъбички на краката придружени с лоша миризма, или поне така изглежда от видео, което се завъртя във Фейсбук, видя репортер на LifeOnline.bg.

 

Клипът обаче се оказва от така наречените „дийп фейк“ фалшификати, създадени чрез изкуствен интелект, който генерира видео и глас.

 

 

От въпросния "рекламен" клип става ясно, че дъщерята на Вили Казасян успяла да се отърве от упорита гъбична инфекция благодарение на метод, който рекламира по-нататък във видеото.

 

За нейно щастие, целият материал е очевидно менте, защото е с много лошо качество, гласът й, макар много да наподобява нейния, е прекалено монотонен и безизразен, а някои думи са изречени с грешно ударение. Разбира се има и разминаване на думите с мърдането на устните.

 

 

Казасян е поредната известна личност жертва на подобна злоупотреба, наред с телевизионни водещи, репортери, новинари и т.н.

 

Специалист по въпросите на изкуствения интелект, посъветва потребителите и читателите на LifeOnline.bg да са много бдителни.  Да внимават какво гледат и да преглеждат внимателно всички детайли, както и да не се доверят на всичко на което попаднат в мрежата.

 

Фалшивите видеа засега са лесно разпознаваеми заради лошото си качество, но с развитието на технологиите скоро ще се появят много по-реалистични монтажи.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза