Меню

Избрани новини

Клюкарник

Евгени ненавижда Асдис Ран заради Ружа Игнатова. Тя пък изритала известна певица от партито си? (снимки)

Ватманът прави пикантни разкрития в своята книга

 

Новата книга на ламинатния тигър Евгени Минчев „Ружа Игнатова - измамница или жертва“ извади някои сензационни факта за най-издирваната на световно ниво крипто измамница, които не са известни на широката аудитория.

 

И без провокативното заглавие книгата щеше да привлече огромна читателска публика, тъй като името на Игнатова носи по презумпция толкова много конспиративни теории.

 

Пиарът и продуцент вече договаря да издаде творбата си и на английски в Лондон. От разказите в нея става ясно, че Ружа Игнатова не е родила лично единственото си дете, а то е износено от сурогатна майка, което е забранено в България, пише „Галерия“.

Евгени Минчев описва работата и приятелството си с Ружа Игнатова


„Ружа купи къща в Созопол, като част от организацията и публикациите се паднаха на мен. Роди се дъщеря й Давина, по слухове, родена от украинска сурогатна майка. Давина, а и изобщо дете, беше мечта на Игнатова. Споделих възторга ѝ когато цялата къща беше осеяна с бродирани възглавнички с името на дъщеря и, бяха направили дори трилитров парфюм с нейното име.“, пише в увлекателните разкази на лорда.

 

„Давина се казваше и яхтата, която ни чакаше за първото парти в залива на Созопол.
Няколко етажа лукс, като само на последния имахме право да обитаваме тя, нейните мистични съдружници и една моделка, чието име ще се въздържа да спомена.“, изглежда тук Евгени намеква за близките отношения на Ружа и сексбомбата Асдис Ран.

 

Каква е била функцията на скандинавката в сбирките на горната палуба сред „бизнес партньорите“ не смеем дори да гадаем. Но в скорошно гостуване в подкаста на Карбовски, Евгени намекна за интимности между Ружа и Асдис.

 

Асдис Ран беше много приближена на Ружа

 

„На долния етаж пя Азис, на нашия - Преслава, с която си разменихме шапките в истинския смисъл на думата. Прекрасен приятел, певицата ме покани да изпълним дует в чест на Ружа и аз го направих без много подкани.

Помня, че на тази палуба всички трябваше да сме без обувки. Аз си останах с обувките и бях гледан от съдружниците й странно. Споменатата моделка се опитваше да сваля преди време приятелят ми - мистър Англия и оттогава беше в „черния“ ми списък. 

Една от асистентките на домакинята дойде при мен с молба от нейно име да се сдобря със скандинавката и да си правим компания. Можех да си позволя това великодушие и го направих. Синът й не се отлепи от мен, но това е друга тема.“, продължава да гъделичка читателското любопитство бившият ватман.


Преслава извисява глас на ъпър дека на яхтата на Ружа


„На следващият ден бях водещ на събитието в новооткрития дом и разполагах със сцена, микрофон и проминентна публика. Пя звездата Бебе Рекса, последвана от млада българска певица, което име ще премълча заради възникналия позор.

Когато Ружа чу първата песен от репертоара й, в компанията на своя съпруг, свекърва, майка, баща и брат, тя ме помоли НЕЗАБАВНО да я сваля от сцената. Трудно е да се обясни как колеги могат да влязат в подобни отношения и категорично отказах да сваля певицата.“, можем само да гадаем коя е певицата, но ровейки се в творчеството на родните изпълнителки в опит да разгадаем, коя е песента разгневила кралицата на крипто измамите, се сещаме за парчето Яката дупара.

 

„Ружа изтича с нейната тъмно синя атлазена дълга рокля, пресегна се от сцената и изкрещя - „Махай се от тук“ . Дълго време успокоявах изпълнителката в подобието на гримьорна, а после танцувахме диво и без задръжки.

 

Мултимилионната яхта на Ружа Игнатова "Давина"

 

Вечерта беше копие под индиго на баровско парти в Миконос. Група добре изглеждащи младоци ме наобиколиха. Разговорихме си и се оказаха част от One coin екипа на Ружа. Изглеждаха нахъсани, долавях чуждоезичен намек в говора им, очевидно момчета завършили навън или просто прекалили с говоренето на английски.

В няколкото басейна ликуваше доброто настроение, хора се хвърляха в тях с дрехите си, музиката огласяше морето, над което беше самият дом. Беше ми позволено да го разгледам отвътре и впечатлението беше за лукс, поръчван на едро. Тихият и любезен Бьорн само ми показваше бродираните възглавнички с името на Давина.

На закуска, около басейна, с непознато високомерие на масата присъстваше гадател, изповедник или астролог, който казваха - бил много важен за Ружа.

Ружа и съпруга й Бьорн / и със съдружника й Себастиян

Вслушвала се във всичко, което и казвал. Аз пък се надсмивах вътрешно на токата на колана му, изобразяваща логото на Гучи. Асистентките на Игнатова бяха едни от малкото възпитани девойки и с класа, които познавам и до днес.

Те пръскаха сияние наоколо и изглеждаха компетентни. Родителите на Ружа ми се сториха добродушни и семпли хора, баща и сам си правеше алкохола и изглеждаше доволен от това. Ружа беше взела неговия матов тен, само че в обстоятелствата на истинска женска красота, която се открои още повече, когато отслабна.“.

 

Освещаването на прословутата созополска вила на Ружа Игнатова

От тези цитати трябва да ви стане ясно, че Евгени Минчев едва ли ще издаде подробности за подхода и измамните схеми на стойност 4 милиарда долара, заради които Ружа е издирвана по целия свят от ФБР, Интерпол и вероятно от хилядите изгорели в пирамидата й вложители.

 

Очевидно в книгата си светският лъв с гордост натъртва на блясъка и охолството създадени с крадени пари, на които самият той се е наслаждавал и най-вероятно облагодетелствал.

 

С недотам премерена доза егоцентризъм, той отбелязва и своите организационни и комуникативни умения, с които евентуалните му бъдещи клиенти е желателно да са запознати.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (2)

петково Освен да се погнусиш, няма друго какво да добавиш. Простотия, селяния и парвенющина отвсякъде, гарнирани с високото его на пазарджишкия ни лорд.
14.04.2023 08:37 / Отговор
Лорда Възгрозничка беше кака Ружка. За разлика от русата си дружка.
20.04.2023 15:39 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати