Меню

Избрани новини

Пикантерии

Фавиол Сефери изтече гол в нета (снимки)

Инфлуенсърът претърпя пълна промяна

 

Милионерският наследник Фавиол Сефери предизвика суетня в мрежата с трансформацията, която е постигнал през последната година.

 

LifeOnline.bg напомня, че допреди 12 месеца Сефери беше заковал стрелката на кантара на 140 кг, а от изваяното му тяло нямаше и спомен. В социалните мрежи негови фенове се шегуваха, че явно инвестира всеки лев от бизнесите си в кльопачка.

 

Сега изглежда албанецът е решил да се стегне защото от сланинките му няма и спомен, а от снимки, с които наш репортер се сдоби става видно, че дори е оформил и видима преса.

 

Фави гордо позира с плочки и изваяно мускулесто тяло, а от паласките му няма и спомен. Според източници на LifeOnline.bg Сефери е прибегнал и до анаболни стероиди, които могат да са изключително вредни за здравето, ако са с неизяснен произход и ако се взимат безконтролно.

 

Арогантният глезльо не спира да залива Инстаграм последователите си с голи сторита през последните седмици, а новата му любима спирка явно е Варна защото често е забелязван по оборотните заведения в морската столица.

 

Ето и някои от снимките на един от най-желаните ергени публикува в Инстаграм само за “подбран кръг от хора”,  до които се докопа нашият репортер.

 

Очевидно освен химия и тренировки, Фавиол прибягва и до LPG

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза