Меню

Избрани новини

Клюкарник

Доктор Шопов „вае“ мускули с химия?

Въпреки че е наясно с вредите нанасящи над организма

Лекарят–актьор Наум Шопов — младши е напълно наясно човешката анатомия и много добре знае за вредното влияние на „химията“ за мускули върху организма.

Въпреки това, той трупа мускули с химия. Актьорът сам се издаде, сексапилните му форми не са само от тренировките в залата.

Екранният Д-р Тасев призна, че използва и добавки за извайване на перфектни плочки. Въпреки че редовно блъска във фитнеса, явно това не му е достатъчно, за да постигне желаният ефект.

Затова актьорът не пропуска да си послужи с добавки за мускулна маса. И дори има специална отстъпка в популярен сайт за протеини и химия, от който редовно пазарува.

Овен това запознати с методиката за изграждане на мускули твърдят, че тялото на актьора е плод на много работа, но подсилено с качествени химикали.

Новото поколение театрали са вманиачени да трупат мускули, тъй като това им осигурява широк обхват роли, оказва се, че в днешно време режисьорите и продуцентите търсят мускули, а не талант.

Друг запален по извайване на мощни бицепси и стегнат корем е Иво Аръков. Не остават по-назад и другите мъже в гилдията, но Наум Шопов наистина се е вманиачил по атлетичността си, пише ежедневник.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати