Меню

Избрани новини

Клюкарник

Дъщерята на Илиян Михов - Баровеца завършила в Кеймбридж

Наскоро наследничката на култовия чалгар го дари с внучка Инес

56-годишният Баровец вече е дядо на малко момиченце, кръстено с поетичното име Инес, стана ясно в предаването "Събуди се" по Нова телевизия

Това вълнуващо събитие в живота на Илиян Михов - Баровеца, той ознаменува с ново парче, в което възпява радостта от това да се сдобиеш с внуци. Парчето се радва на голям интерес сред фенската маса на учителя по народна музика и пеене в столично школо, а неговия кум, живущ в Германия, когато чул песента му казал най-откровено, че е по-добро дори от емблематичното "Баровец", откъдето тръгна и прозвището на Илиян Михов.

В кратката равносметка, която прави на житейския си път дотук, Баровецът може да се похвали с успешна певческа и учителска кариера, благополучни деца, а вече и внучка. 

Дъщеря му Гергана и синът му Станислав (музикант, певец, модел и бивш футболист) са с 5 години разлика, в полза на каката, която е завършила магистратура в Кеймбридж, Англия, провери репортер на LifeOnline.bg

Това лято пък синът му Станислав Михов избухна с дебютен сингъл - "Нищо ми няма" и нов артистичен псевдоним - Sento.

Sento

"Нищо ми няма" – е много динамично, емоционално парче, със закачлив текст, модерно звучене и с вътрешен заряд на потенциален хит.  

Стилът на Sento e смесица от поп, регетон и електро-поп, далече от стила на парчетата на бащата на попфолка Баровеца.

Във видеото участва Алисия, но само като актриса, а не като ко-изпълнител.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати