Меню

Избрани новини

Риалити

Васил Найденов пази въздуха на столицата чист – пътува с трамвай!

Кеца си има безплатна карта за градския транспорт

 

Малцина знаят, че Васил Найденов не обича да шофира, затова и няма как да го видите зад волана, не се изненадвайте обаче ако го засечете да се вози в столичния градски транспорт.

 

73 годишната звезда предпочита да спести вредните емисии във въздуха на София, които мощните автомобили изпускат, както и да не губи време в търсене на парко място, достигайки от точка А до точка В с трамвай.

 

Например за срещата с водещите на "Търси се" по bTV, Найденов пристигнал с трамвай по линията 1.

 

Хората докоснали се до гласовитият певец знаят, че въпреки големия успех през годините, Васко си остава обикновен и народен човек, който не се притеснява да се омеси с пъстрата палитра от пасажери по линиите на обществения транспорт.

 

 

За да не остават съмнения, музикалната легенда с гордост показва своята карта за градски транспорт на Миглена Димчева и Нели Хаджийска, допълвайки че обожава срещите с хората – както на концерти и участия, така и в трамвая.

 

„Васко просто е много волтов, той може да те удари с неописуемата си енергия, докато пее“, с много обич ще сподели голямата Йорданка Христова пред камерата на предаването.

 

Тя предизвиква Найденов да сподели за своята фобия – страх от летене със самолет. За трудните моменти, здравословните изпитания и страстта към диамантите на своя приятел разказват най-близкото семейство до Васил – Марина Вълканова и Мустафа Карасали.

 

А за увлечението на големия изпълнител към архитектурата и реставрацията - неговият скрит талант в тази област описва архитект Ангел Ангелов.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза