Меню

Избрани новини

Клюкарник

Васил Найденов страда от сериозни здравословни проблеми! (видео)

Срещам се често със сърдечни хирурзи, призна изпълнителят

 

69 годишният Васил Найденов си има сериозни здравословни проблеми, научи репортер на LifeOnline.bg.


Миналата година певецът отмени няколко клубни концерта, а за случилото се първо съобщи нашата медия. Още тогава стана ясно, че Васко Кеца си има ядове със здравето, но той отрече пропадналите изяви да са заради здравословното му състояние.

 

 

Сега самият той призна, че страда от проблеми със сърцето и „често се среща“ със сърдечни хирурзи заради това.

 

Изпълнителят на „Синева“ направи откровението докато разказваше за създаването на своя голям хит „Болката отляво“. Лекуващите го доктори обявили парчето за своя песен, химнът на сърдечните хирурзи, сподели Васил Найденов в предаването „Преди обед“ с ръка на сърцето и с надеждата по-рядко да му се налага да се среща с лекарите по лош повод.

 

 

В момента здравето на Кеца е още по-застрашено и заради върлуващия коронавирус, към който осезателно уязвими са хората със сърдечни и хронични заболявания, както и тези в напреднала възраст.

 

 

 

Песента „Болката отляво“ е написана през 1998 година, но нашумява едва с разцъфването на интернет ерата, разказа пред Костадин Филипов изпълнителят й Васил Найденов в рубриката „Разкажи ми песен“. Композитор е Стефан Димитров, текстът е на поетесата Маргарита Петкова.


 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати